joi, 17 aprilie 2014

Publicat la 4/17/2014 11:00:00 a.m. de Redacţie

Medieşenii au pierdut "Bătălia lupilor". Conducerea Clubului Gaz Metan a decis să elimine taxa de intrare la meciul cu Oţelul

Gaz Metan Mediaş a pierdut cu scorul de 2-0 partida disputată în deplasare cu Petrolul Ploieşti. Ambele reuşite ale gazdelor au venit în urma unor faze fixe. Formaţia lui Cristi Dulca a acumulat trei înfrângeri consecutive în campionat. Vineri, alb-negrii întâlnesc pe teren propriu Oţelul Galaţi. Intrarea spectatorilor la această partidă va fi gratuită.


Autor: Alex PÎNTEA

Elevii lui Răzvan Lucescu au reuşit să deschidă scorul în minutul 36 al partidei de la Ploieşti, atunci când Texeira a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Juan Albin a pus latul pentru 1-0. Petrolul şi-a dublat avantajul la un sfert de oră de la reluarea jocului. Sony Mustivar a înscris cu capul după o lovitură de colţ. Căpitanul Petrolului şi-a ridicat tricoul după gol, a văzut al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Cu un om în plus, Gaz Metan a forţat revenirea, însă Ciprian Petre, Nikola Antic şi Jordan Robertson nu au găsit drumul spre gol.

Greşeli colective

Tehnicianul alb-negrilor s-a declarat complet dezamăgit de rezultatul de la Ploieşti. Cristi Dulca a recunoscut că echipa sa nu a reuşit nici de această dată să marcheze, cu toate că a avut destule ocazii. „Mă nemulțumește foarte mult acest rezultat. Avem nevoie de puncte în continuare. Am pregătit acest joc în speranța să nu pierdem. Am primit două goluri pe două greșeli colective. Chiar dacă ne-am creat multe oportunități și când au rămas în zece oameni am avut foarte multe ocazii, n-am reușit să înscriem și asta e o problem“, admite Dulca.

Perioadă proastă

Căpitanul Cristian Todea spune că Gaz Metan trece printr-o perioadă mai proastă, iar acest lucru şi-a pus amprenta şi asupra rezultatelor înregistrate de echipă. „Petrolul a jucat mai bine, arbitrajul nu cred că ne-a defavorizat. Poate 5-10 la sută, poate și pentru public, merită... Eu zic că a fost un arbitraj destul de bun și nu a influențat rezultatul final. În ceea ce ne priveşte, noi trecem printr-o perioadă proastă. Nu am avut rezultate bune. Sunt probleme și acum, au fost și în tur. Când nu sunt rezultate, aceste probleme devin mai apăsătoare. Dar cu rezultate putem uita de ele“, este de părere Todea. 

Victorie obligatorie

Pentru Gaz Metan urmează o nouă partidă dificilă pe teren propriu. Vineri, formaţia lui Cristi Dulca va deschide etapa cu numărul 28 a Ligii I, pe teren propriu, în compania Oţelului Galaţi. În condiţiile în care gălăţenii au ajuns pe loc retrogradabil, partida se anunţă a fi una foarte disputată. „Suntem supărați și încercăm să ne revenim cât mai repede, pentru că este un moment destul de dificil pentru noi. Urmează o finală în compania celor de la Oțelul și trebuie să o câștigăm“, a avertizat Dulca.

Suporterii nu mai plătesc

Conducerea Clubului Gaz Metan a decis ca toate persoanele care vor dori să vadă partida dintre Gaz Metan şi Oţelul Galaţi să beneficieze de acces gratuit. Biletele se vor putea procura în momentul intrării în stadion. Gaz Metan va întâlni Oţelul Galaţi vineri seara, de la ora 19.00, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 28 a Ligii I la fotbal.
    Trimite prin e-mail