joi, 17 aprilie 2014

Publicat la 4/17/2014 02:18:00 p.m. de Redacţie

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat război PSD-ului la Mediaş

Prezent la Mediaş, liderul liberal Ludovic Orban a lansat atacuri dure la adresa social-democraţilor şi în special a lui Victor Ponta.


Autor: Alex PÎNTEA

Deputatul PNL a vizitat, la sfârşitul săptămânii trecute, municipiul Mediaş şi alte localităţi din zona de nord a judeţului Sibiu, pentru pregătirea alegerilor europarlamentare.


„Pesediştii sunt disperaţi!“

Ludovic Orban a lansat, în cadrul unei conferinţe de presă, critici virulente la adresa foştilor parteneri de guvernare şi în special a premierului Victor Ponta. „Cei de la PSD sunt disperaţi! Odată cu trecerea PNL în opoziţie, îşi dau seama că au pierdut alegerile prezidenţiale. Pe toate analizele de tur doi, candidatul nostru bate candidatul PSD la cel puţin şase procente diferenţă. Asta este, electoratul ne-PSD e mai numeros decât cel PSD. Până la alegerile prezidenţiale, erodarea Guvernului va continua, erodarea lui Victor Ponta va continua şi ea. Cunoscând PSD-ul, vă spun că Victor Ponta este condamnat să candideze la preşedinţia României şi Victor Ponta este condamnat să piardă. De altfel, prin tot ce face, arată că el se pregăteşte de campanie electorală, dar nu prin realizările guvernamentale, ci se pregăteşte punând la cale transformarea României într-un stat poliţienesc“, susţine parlamentarul liberal.

Ponta ca Băsescu

Orban l-a comparat pe Victor Ponta cu Traian Băsescu şi a apreciat că şeful Executivului încearcă să preia controlul asupra justiţiei. „Victor Ponta transformă România într-un stat poliţienesc. După ce a negociat ca la talcioc cu Traian Băsescu numirea conducătorilor parchetelor din Romania, punându-şi omul de casă, în persoana domnului Tiberiu Niţu, în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Ponta şi-a continuat operaţiunea de dobândire a controlului asupra unor puncte strategice ale statului. Deşi se ceartă cu Traian Băsescu de dimineaţa până seara şi se bălăcăresc ca la uşa cortului, de fapt, Victor Ponta încearcă, încetul cu încetul, să devină un nou Traian Băsescu“, a conchis el.
    Trimite prin e-mail