sâmbătă, 19 aprilie 2014

Publicat la 4/19/2014 06:19:00 p.m. de Anonim

Cadouri inedite de la Phoenix Speranţa

Asociaţia Phoenix Speranţa a vernisat, la începutul acestei săptămâni, o expoziţie cu vânzare dedicată sărbătorilor pascale.


Autor: Alex PÎNTEA

Expoziţia este rodul muncii beneficiarilor Centrului Speranţa, în atelierele specializate. „Ca în fiecare an, deschidem sezonul sărbătorilor pascale cu o expoziţie pe care de fiecare dată o vrem mai frumoasă, pentru că nu obosim niciodată în a demonstra că toţi oamenii pot produce ceva, toţi oamenii sunt buni la ceva, şi implicit toţi oamenii merită respect şi consideraţie din partea întregii societăţi“, precizează Diana Nicolae, directorul Centrului Speranţa. 

Lucrate manual

Expoziţia beneficiarilor Asociaţiei Phoenix Speranţa cuprinde lumânări, felicitări, pungi pentru cadouri, diferite ambalaje, dar şi o serie de noutăţi. Toate acestea sunt lucrate manual şi îţi iau ochii, într-un amestec de nuanţe şi culori. Asociaţia Phoenix Speranţa este una dintre cele mai active organizaţii din municipiul Mediaş. De mai bine de 13 ani, aceasta a contribuit activ la sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi. Asociaţia este furnizoare de servicii de integrare socială prin pregătire pentru muncă, pentru persoane cu dizabilităţi. Asociaţia deţine mai multe ateliere de formare profesională, precum şi o unitate protejată. Beneficiarii centrelor de zi şi de instruire sunt copii, tineri şi adulţi cu handicap neuro-psihic proveniţi din comunitatea locală. Alături de aceştia participă la programele de recuperare şi 47 de tineri instituţionalizaţi în Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaş.
    Trimite prin e-mail