joi, 17 aprilie 2014

Publicat la 4/17/2014 09:10:00 a.m. de Redacţie

Baschetbaliştii medieşeni au rămas fără antrenor. Ţenter nu pleacă fără regrete

Tehnicianul Marcel Ţenter a plecat de la echipa de baschet a Mediaşului şi a semnat cu Universitatea Craiova.


Autor: Alex PÎNTEA

Gruparea de pe Târnava Mare nu mai are antrenor principal. Marcel Ţenter a fost contactat de către conducerea Sport Club Municipal Universitatea Craiova în vederea unei colaborări pentru playoff-ul actualei ediții de campionat, iar tehnicianul a acceptat.

Ofertă pentru play-off

Astfel, Ţenter îl va înlocui pe Milan Nisic în funcția de antrenor principal al Craiovei, formaţie care a încheiat sezonul regulat pe poziţia a şaptea şi va întâlni în primul tur al play-off-ului CSM Oradea. „Am fost contactat de către conducerea clubului craiovean și mi s-a propus să preiau echipa cu efect imediat. Mi s-a comunicat că nu au antrenor și m-au întrebat dacă sunt dispus să preiau echipa în acest moment. Am acceptat oferta Craiovei pentru a antrena în playoff. Ce va fi pe viitor nu pot să spun în momentul de față“, a declarat Marcel Ţenter. 

Mesaj pentru gazişti

Fostul tehnician al alb-negrilor a ţinut să le transmită şi un mesaj suporterilor grupării de pe Târnava Mare. Marcel Ţenter le-a mulţumit fanilor şi tuturor celor care au sprijinit echipa atât în momentele bune, cât şi în momentele grele. „Pentru că mi-am încheiat contractul la Gaz Metan Mediaş, aş vrea să le mulţumesc suporterilor şi tuturor acelora care au stat în spatele echipei, chiar şi în momentele grele prin care am trecut cu toţii. Le doresc succes în continuare şi sper că într-o zi o să pot să-mi iau revanşa pentru sezonul acesta“, a conchis el.

Bilanţul lui Ţenter

Marcel Ţenter a preluat gruparea de pe Târnava Mare în vara anului 2012. În cele două sezoane petrecute la Mediaş, acesta a reuşit să câştige o Cupă a României în anul 2013, după ce a învins Universitatea Mobitelco Cluj în finala mare a competiţiei desfăşurate la Timişoara. În plan internaţional, tehnicianul a reuşit să califice de două ori consecutiv echipa în Top 16 EuroChallenge. Gaz Metan Mediaş este singura echipă din România care a reuşit această performanţă până în prezent.
    Trimite prin e-mail