vineri, 11 aprilie 2014

Publicat la 4/11/2014 01:19:00 p.m. de Anonim

Autobuze decorate de Paşte

Operatorul de transport local îşi împodobeşte autobuzele pentru sărbătorile pascale. Şapte dintre acestea vor fi decorate cu desene şi alte creaţii ale copiilor de la grădiniţele din oraş.


Autor: Alex PÎNTEA

Săptămâna aceasta, Iepuraşul de la Meditur a trecut pe rând pe la grădiniţele din oraş pentru a lua desenele şi creaţiile cu temă pascală realizate de preşcolari. „Cu prilejul sărbătorilor de Paşte, Meditur în colaborare cu grădiniţele din municipiul Mediaş vor îmbrăca în haine de sărbătoare şapte dintre autobuzele societăţii. În zilele de 09, 10 şi 11 aprilie, reprezentanţi ai societăţii noastre au fost prezenţi la grădiniţele municipalităţii pentru a ridica creaţiile realizate de cei mici şi pentru a-i răsplăti pentru munca lor cu dulciuri din partea Iepuraşului”, a arătat Dan Voinea, directorul general al Meditur. 

Trei săptămâni

Autobuzele împodobite cu decoraţiunile şi desenele create de copii, specifice acestei sărbători, vor circula timp de trei săptămâni pe străzile municipiului Mediaş, astfel încât atât călătorii cât şi micii artişti să poată admira creaţiile expuse. „Scopul acestor acţiuni demarate de noi este acela de a implica cât mai mulţi dintre copiii oraşului nostru în activităţi care să apropie noile generaţii de mijlocul de transport în comun“, mai spune Voinea.


    Trimite prin e-mail