duminică, 6 aprilie 2014

Publicat la 4/06/2014 10:02:00 a.m. de Redacţie

Alifantis vine la Mediaş în octombrie

Nicu Alifantis şi-a amânat lansarea celui mai recent album, intitulat "Mozaic". Artistul trebuia să concerteze, joi seară, la Sala Traube.

GEC ARTISTIC, compania organizatoare a turneului naţional "Mozaic – 40 de ani de muzică", a anunţat pe contul oficial de Facebook faptul că, din motive ce "ţin strict de strategia de lucru a firmei", turneul lui Alifanti va continua în luna octombrie a acestui an, pentru ultimele zece spectacole ce vor finaliza toate cele 40 de concerte programate. "Turneul nu s-a întrerupt, turneul nu s-a încheiat, turneul continuă, vă aşteptăm!", au spus organizatorii.
De ce "Mozaic"? "Pentru că este cel mai proaspăt album, pe care-l iubesc ca pe un nou-născut. Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun? Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, râvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu şi sunt mândru de el. De ce 40 de concerte? Pentru că anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc necondiţionat, cu mult drag, respect, iubire şi recunoştinţă în faţa dvs., publicul, şi vă datorez însăşi existenţa mea artistică", a mărturisit îndrăgitul cantautor. (A. L.)
    Trimite prin e-mail