joi, 27 martie 2014

Publicat la 3/27/2014 11:31:00 a.m. de Anonim

Ţii tradiţia, iei premiul!

Organizaţia de tineret a PDL Mediaş organizează şi în acest an un concurs inedit cu ocazia zilei de 1 aprilie. Tinerii medieşeni premiază "pe bune" cea mai bună păcăleală.


Autor: Alex PÎNTEA

Concursul se desfăşoară în reţeaua de socializare Facebook, acolo unde medieşenii sunt invitaţi să trimită farse amuzante. Ulterio,r acestea vor fi postate în cadrul unui eveniment special creat cu această ocazie. „Concursul se desfăşoară în perioada 22 martie – 2 aprilie în cadrul evenimentului 1 APRILIE-2014, creat pe pagina de Facebook TDL Mediaş. Pentru a intra în concurs trebuie trimis un mesaj la această adresa de Facebook cu relatarea celei mai reuşite farse de 1 Aprilie, fie din postura protagonistului, fie a iniţiatorului acestei farse. Toate farsele vor fi postate în cadrul evenimentului menţionat mai sus. Farsa care va primi cele mai multe aprecieri (Like-uri) va fi desemnată câştigătoare. Regulamentul jocului împreună cu mai multe detalii despre concurs găsiţi pe otpdl.medias@facebook.com – eveniment 1 APRILIE-2014“, au precizat organizatorii.

Coş cu bunătăţi

Premiul pentru cea mai bună farsă din acest an va consta într-un coş de bunătăţi culinare autohtone. „În acest an ne dorim să promovăm şi să susţinem tradiţiile şi produsele româneşti. De aceea, premiul va consta într-un coş cu bunătăţi, toate produse româneşti, în valoare de 150 de lei“, au promis reprezentanţii tineretului democrat-liberal.


    Trimite prin e-mail