luni, 3 martie 2014

Publicat la 3/03/2014 06:04:00 p.m. de Anonim

Ţigări de contrabandă, confiscate lângă Mediaş


Ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Sibiu şi Suceava, Biroului de Ordine Publică Mediaş şi Serviciului Rutier Mureş au desfăşurat, ieri, ample acţiuni pe raza judeţelor Sibiu, Mureş şi Suceava, pe linia combaterii traficului ilegal cu ţigarete de contrabandă.

Conform datelor obţinute şi a celor din dosarul penal înregistrat la nivelul Poliţiei municipiului Mediaş, poliţiştii rutieri au oprit, pe raza localităţii Riciu, judeţul Mureş, un autoturism, condus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitatea Şcheia, judeţul Suceava. "În urma efectuării unui control sumar al autoturismului au fost găsite un număr de 89 pachete de ţigări, care nu aveau aplicate banderole pentru marcajul fiscal emise de către statul român şi s-a constat faptul că autoturismul era modificat, în vederea transportului ilegal de ţigarete", anunţă biroul de presă al IPJ Sibiu.
În continuare, 30 de cadre de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava au percheziţionat opt locuinţe din judeţelor Sibiu, Mureş şi Suceava. "Au fost identificate şi confiscate 51.069 ţigarete de provenienţă Moldova, un autoturism, suma de 1.100 euro şi 9.900 lei, 1.300 bucăţi de petarde, prejudiciul estimat fiind de 25.000 de lei", se mai arată în comunicatul poliţiştilor sibieni.


Şoferul sucevean a fost prezentat astăzi Judecătoriei Mediaş, cu propunere de arestare preventivă, iar împotriva acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu. (A. L.)
    Trimite prin e-mail