miercuri, 19 martie 2014

Publicat la 3/19/2014 02:32:00 p.m. de Anonim

PDL: S-a ales praful de promisiunile USL

Zeci de democrat-liberali au depus „Cartea minciunilor USL“ la Prefectura Sibiu.  „Concluzia cărții este că de toate promisiunile făcute românilor s-a ales praful“, arată Teodor Neamțu, prim-vicepreședintele PDL Sibiu.


Autor: Alex PÎNTEA

Înarmaţi cu pancarte pe care au fost inscripționate lozinci împotriva actualei puteri, democrat-liberalii au mărşăluit în centrul Sibiului, de la sediul organizației județene şi până la cel al Instituției Prefectului. Documentul intitulat „Cartea minciunilor USL - 22 luni de guvernare USL, 22 luni de jaf, incompetență și imunitate“ a fost depus la registratura Prefecturii Sibiu. Acţiuni similare au avut loc, sâmbăta trecută,  în toate municipiile reşedinţă de judeţ din România.

Un altfel de raport 

Democrat liberalii spun că materialul reprezintă adevăratul raport de activitate al guvernărilor USL. Scopul depunerii acestuia la Prefectura Sibiu a fost acela de a-i informa pe reprezentanţii Guvernului în teritoriu despre cât de mult a performat Uniunea Social Liberală în cei doi ani de guvernare. „Concluzia cărții este că de toate promisiunile făcute românilor s-a ales praful. Victor Ponta și Crin Antonescu se comportă acum de parcă ar fi adversari dintotdeauna, dar nu poți șterge cu buretele totul“, a subliniat Teodor Neamțu, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL, cu ocazia lansării cărții la Sibiu. „USL s-a născut din ură, s-a hrănit din minciuni şi a murit în lupta pentru ciolan“, se arată în pagina de început a „Cărţii minciunilor USL“. Documentul se întinde pe 16 capitole, numără un total 47 de pagini şi conţine promisiunile neonorate ale Guvernului USL, precum și măsurile greșite ce au fost luate de către premierul Victor Ponta. Pe coperta cărţii apar fotografiile lui Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Diferența

Un document similar a fost lansat acum doi ani de către USL, cu titlul „Cartea neagră a regimului Băsescu“. Întrebat care este diferența între cartea PDL şi cea a USL, Teodor Neamţu a explicat că diferă vremurile. „În timpul guvernării Boc, chiar dacă a fost perioadă de criză, s-au realizat niște reforme pe baza cărora se garantează acum stabilitatea României“, a spus liderul democrat-liberal.
    Trimite prin e-mail