joi, 6 martie 2014

Publicat la 3/06/2014 10:06:00 a.m. de Anonim

Gaz Metan a cedat cu 1-0 în faţa FC Vaslui

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în 2014. După eşecul la limită cu Poli Timişoara, alb-negrii au fost învinşi tot cu 1-0, de această dată în deplasarea de la Vaslui. Gaz Metan Mediaş va întâlni duminică seara, pe teren propriu, Viitorul Constanţa. În acest moment, gaziştii ocupă poziţia a 9-a în clasamentul Ligii I.


Autor: Alex PÎNTEA

Prima repriză a partidei din Moldova a fost una disputată. Jucătorii lui Cristi Dulca au avut şansa de a marca în primul sfert din oră, în urma a două lovituri libere. Mai întâi, portarul Cerniauskas a respins şutul lui Ciprian Petre, apoi lovitura liberă de la 20 metri executată de Ionuţ Buzean a trecut puţin pe lângă cadrul porţii adverse. Formaţia gazdă a replicat prin lovitura de cap a lui Mike Temwanjera, însă Pleşca a fost la post şi a reţinut balonul.

Gol spectaculos

Mijlocaşul Aymen Tahar a irosit ocazia de a deschide scorul
Gaziştii au început bine repriza a doua, însă Aymen Tahar a şutat slab în minutul 49 şi i-a permis portarului să respingă. Peste doar trei minute, Răzvan Avram a centrat periculos în faţa porţii. Din păcate, brazilianul Vitinho nu a ajuns la timp pentru o reluare decisivă. De partea cealaltă, tot Temwanjera a fost cel mai periculos jucător al moldovenilor, totuşi şutul său a trecut peste poarta lui Pleşca. FC Vaslui a reuşit să deschidă scorul în minutul 76, atunci când Nuno Viveiros a şutat violent de la marginea careului de 16 metri, iar portarul Gazului nu a mai putut face nimic. Alb-negrii s-au aruncat în atac însă nu au mai reuşit să revină şi nici nu au avut noroc vasluienilor care în turul campionatului au egalat la 1 la ultima fază a meciului după ce prelungirile expiraseră.

Dulca, dezamăgit

Tehnicianul Mediaşului era supărat la finalul partidei pierdute de formaţia sa la Vaslui. Cristi Dulca a spus că jucătorii săi au avut atitudine, însă, din păcate, nu au reuşit să facă mai mult, astfel că nu au mai cunoscut de ceva vreme gustul victoriei. „Am pierdut după o execuție foarte frumoasă, n-am ce să spun după un astfel de meci. Noi am avut mai mulți absenți care au contat - Todea, Frăsinescu și Bawab, plecat la lot. Din păcate, n-am fructificat nici ocaziile pe care le-am avut, după care am primit un gol de generic. Sunt frustrat și supărat pentru că n-am mai câștigat de foarte mult timp. Nu găsim explicații, pentru că atitudine avem atât la meciuri, cât și la antrenamente“, a declarat Cristi Dulca.

Absenţe importante

Gaz Metan a avut trei jucători de bază absenţi la partida de luni seara. Cosmin Frăsinescu, Cristian Todea şi Taher Bawab nu au evoluat pentru gruparea de pe Târnava Mare. Primii doi jucători au fost suspedanţi din cauza cumulului de cartonaşe, respectiv eliminării din partida precedentă, în timp ce jucătorul iordanian a fost convocat la naţionala ţării sale.

Vine Viitorul

Pentru gruparea de pe Târnava Mare, urmează partida de pe teren propriu cu Viitorul Constanţa. Gaz Metan va întâlni echipa finanţată de Gheorghe Hagi duminică după-amiaza, de la ora 18. În tur, cele două formaţii au remizat la zero.
    Trimite prin e-mail