joi, 13 martie 2014

Publicat la 3/13/2014 11:34:00 a.m. de Anonim

Curăţenia de primăvară a început la Izvorul Rece și continuă în toate cartierele Mediașului

Municipiul de pe Târnava Mare a intrat, în această dimineaţă, într-un proces amplu de igienizare. Timp de aproximativ o lună vor fi organizate o serie de acţiuni menite să facă oraşul mai curat, în vederea sărbătorilor pascale.


Autor: Alex PÎNTEA

Startul campaniei „Curăţenia de primăvară“ s-a dat în zona Izvorului Rece de la intrarea în municipiul Mediaş dinspre Sibiu. Ulterior, timp de aproximativ 35 de zile, se va interveni în toate cartierele municipiului. „Ca în fiecare an, atunci când începe primăvara, începem şi noi să curăţăm oraşul de mizeriile care s-au adunat peste iarnă. Este o campanie amplă care va cuprinde tot oraşul şi care dorim să se încheie în preajma sărbătorilor pascale pe care vrem să le întâmpinăm cu un oraş curat. Sperăm ca oraşul să fie mai curat decât anul trecut, în condiţiile în care şantierele pe care le-am avut pe proiectul de apă au fost închise. Sigur, mai sunt şi alte şantiere, dar sperăm să nu se mai producă atâta praf, atâta mizerie ca în alţii ani, iar încet, încet, oraşul să devină tot mai curat“, a explicat primarul Teodor Neamţu. 

Până pe 18 aprilie

Curăţenia de primăvară va ajunge în toate cartierele după un program stabilit de ECO-SAL. Acţinile de igienizare se vor desfăşura până la jumătatea lunii aprilie. „Medieşenii sunt rugaţi ca, în perioada 10 martie - 18 aprilie, să respecte programul stabilit pentru campania «Curăţenia de primăvară». În această perioadă colectăm gratuit deşeurile vegetale şi cele voluminoase. Acestea se ridică după un program bine stabilit, conform calendarului distribuit la sfârşitul anului trecut“, a spus Anca Băra, responsabil relaţii publice în cadrul societăţii ECO-SAL.
    Trimite prin e-mail