joi, 27 martie 2014

Publicat la 3/27/2014 09:10:00 a.m. de Anonim

"Captură" bună la Poliţia Mediaş

La începutul acestei săptămâni, poliţişti Biroului Ordine Publică Mediaş au identificat în gara Mediaş un bucureştean care avea asupra sa bunuri alimentare şi nealimentare de provenienţă incertă, existând suspiciuni cu privire la faptul că produsele au fost furate.


Autor: Alex PÎNTEA

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că produsele, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, au fost sustrase din două societăţi comerciale situate în Piaţa Agroalimentară Mediaş. „Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţilor vătămate. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost prezentat Judecătoriei Mediaş cu propunere de arestare preventive“, a explicat subcomisarul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu. 

Furt de cabluri

Tot la începutul acestei săptămâni, oamenii legii au identificat autorii unui furt comis la sfârșitul lunii februarie la Mediaş. Ancheta penală a demarat după ce proprietarul unui depozit a sesizat faptul că i-au fost sustrase 33 de role de cabluri electrice, în valoare de aproximativ 4.950 lei. „În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, au fost identificaţi doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea acestor fapte. Împotriva celor doi bărbaţi, în vârstă de 19 ani, respectiv 16 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Mediaş, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată“, adaugă Balteş.
    Trimite prin e-mail