vineri, 7 februarie 2014

Publicat la 2/07/2014 01:56:00 p.m. de Anonim

Războinici în amicale! Formaţia lui Dulca are victorii pe linie în cantonamentul din Antalya

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş a câştigat primele două partide de pregătire din acest an. Alb-negrii au învins cu acelaşi scor, 1-0, formaţia poloneză Slask Wroclaw, dar şi pe cehii de la Bohemians Praga. Golurile au fost marcate de Jasmin Trtovac şi Ciprian Petre, ambele chiar în debutul jocurilor. Azi, gaziştii vor întâlni prim-divizionara maghiară Ujpest.


Autor: Alex PÎNTEA

Seria partidelor de verificare din Antalya a debutat pentru Gaz Metan Mediaş cu un joc împotriva polonezilor de la Slask Wroclaw. Tehnicianul Cristi Dulca a început în formula: Răzvan Pleşca, Jasmin Trtovac, Sergiu Muth, Ionuţ Buzean, Cosmin Frăsinescu, Cristian Todea, Aymen Tahar, Răzvan Avram, Florin Dan, Ciprian Petre şi Jordan Robertson. Gazul a deschis scorul repede, în minutul 8, prin Jasmin Trtovac care a marcat cu o lovitură de cap după o centrare a lui Ciprian Petre. În repriza a doua, echipa a fost schimbată în totalitate. Au evoluat Greab, Zaharia, Ilie, Şuşu, Bozeşan, Covaciu, Romeo Roberto, Kabi şi Alex Munteanu.

Acelaşi scenariu

Marţi după-amiaza, fotbaliştii medieşeni au disputat a doua partidă de verificare, de această dată în compania praghezilor de la Bohemians 1905. Scenariul din primul joc s-a repetat. Alb-negrii au deschis scorul în minutul 9 al primei reprize. Ciprian Petre, cel care a pasat decisiv cu Slask Wroclaw, a marcat de această dată, reuşita sa fiind, de altfel, singura a partidei. Gaziştii au evoluat în formula: Pleşca, Jasmin Ttrtovac, Florin Ilie, Muth, Buzean, Todea, Aymen Tahar, Ciprian Petre, Florin Dan, Llullaku şi Nikola Antic. În partea secundă au mai intrat pe teren Greab, Zaharia, Munteanu, Komada, Fabio Bravo, Avram şi Mărkuş.

Dulca e mulţumit

Cristi DULCA
Tehnicianul Gazului Metan s-a declarat bucuros de atitudinea jucătorilor săi. Cele două succese sunt importante, chiar dacă este vorba doar de jocuri amicable, a mai menţionat antrenorul Mediaşului. Cristi Dulca este interesat în principal de omogenizarea lotului, dar şi de acoperirea posturilor deficitare, cu accent pe linia defensivă. „La ora actuală, ne interesează să omogenizăm lotul şi să acoperim posturile deficitare, în special în linia defensivă. Mă bucură faptul că băieţii au avut o atitudine bună, ţinând cont că în prima partidă, mai ales, am întâlnit o echipă puternică, care în urmă cu două sezoane a câştigat titlul în Polonia. A fost importantă exprimarea în teren, iar rezultatul final este bun pentru moral“, a mărturisit Dulca.

Încă trei amicale

Astăzi este programată o nouă partidă de pregătire cu maghiarii de la Ujpest. Două zile mai târziu, duminică, adversarul pentru gruparea de pe Târnava Mare va fi FK Radnicki din Serbia, iar în ultima partidă de verificare alb-negrii vor juca cu Debrecen din Ungaria. Ulterior, lotului Gazului va reveni la Mediaş, acolo unde se va pregăti pentru startul returului de campionat.
    Trimite prin e-mail