duminică, 23 februarie 2014

Publicat la 2/23/2014 11:11:00 a.m. de Redacţie

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş deschide noul sezon cu ACS Poli Timişoara

Liga I se reia luni seara la Mediaş. Formaţia lui Cristi Dulca va întâlni ACS Poli Timişoara, echipă pe terenul căreia a piedut la limită, în tur, cu scorul de 2-1. Alb-negrii au înregimentat şapte jucători în toate compartimentele şi îşi doresc un retur cât mai bun, care să ducă echipa între primele şapte din Liga I.


Autor: Alex PÎNTEA

Lotul Gazului a revenit din Antalya, acolo unde a stat în cantonament timp de aproximativ trei săptămâni, iar în ultimele zile s-a pregătit la Mediaş pentru startul returului. Tehnicianul Cristi Dulca spune că jucătorii săi sunt nerăbdători să debuteze într-un joc oficial. „Sunt mulţumit de pregătirea pe care am făcut-o. Jucătorii au răspuns bine la tot ceea ce le-am cerut. Pot să spun că am văzut la băieţi dorinţa de a juca într-o partidă oficială, pentru că a trecut o perioadă foarte grea, cea de pregătire, iar acum mai rămâne să începem să câştigăm puncte“, anticipează Dulca.

Vor victoria cu Timişoara

Gruparea de pe Târnava Mare va debuta luni seara, pe teren propriu, în compania echipei ACS Poli Timişoara. Alb-negrii îşi doresc să înceapă returul cu o victorie. Au nevoie de cele trei puncte puse în joc. „Pentru noi este cu siguranţă foarte important să începem cu dreptul. Suntem convinşi că orice echipă nu vine să se predea, va juca şi va încerca să scoată puncte, însă, mai ales că noi jucăm acasă, avem dorinţa de a câştiga. Am pierdut puncte cu echipele mai mici şi am câştigat puncte cu echipele situate între primele cinci. Nu va fi un meci uşor. Timişoara întotdeauna s-a mobilizat şi are un antrenor cu experienţă. Nu ştim jucătorii pe care i-au transferat, dar noi suntem pregătiţi să avem aceeaşi atitudine ca în tur şi să încercăm să cedăm cât mai puţine puncte pe teren propriu“, a mai explicat Cristi Dulca.

Şapte transferuri

Cosmin VÂTCĂ
Gaz Metan a transferat şapte jucători în pauza de iarnă: portarul Cosmin Vâtcă, fundaşii centrali Florin Ilie şi Petr Mach, mijlocaşii Aliu Kabi şi Iuky Komada, respectiv atacanţii Nikola Antic şi Adrian Mărkuş. Cinci dintre aceştia sunt foarte tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 21 ani, iar preşedintele Ioan Horoba spune că, de la vară, echipa va porni într-o nouă etapă. Dulca nu va putea conta în returul de campionat pe portarul Milos Buchta, care s-a accidentat din nou şi va fi operat, Sebastian Cojocnean este în continuare nerefăcut, iar Jordan Robertson va lipsi aproximativ o lună, din cauza unei accidentări.
    Trimite prin e-mail