vineri, 17 ianuarie 2014

Publicat la 1/17/2014 07:01:00 p.m. de Anonim

Elevii lui Dulca au început pregătirile. Lotul s-a întărit cu un mijlocaş din Japonia

Lotul echipei de fotbal s-a reunit, la începutul acestei săptămâni, la Stadionul Gaz Metan. Singura noutate este mijlocaşul central japonez Iuky Komada, care a mai evoluat în Letonia şi Polonia.

Iuky Komada | foto: NovaTV
La capitolul plecări, gaziştii s-au despărţit de atacantul Cristi Bud care şi-a reziliat contractul cu gruparea de pe Târnava Mare. Gaziştii s-au reunit luni după-amiază şi au efectuat un prim antrenament de reacomodare la efort. Tehnicianul Cristi Dulca a început anul încrezător şi îşi doreşte ca echipa să facă o pregătire foarte bună pentru returul de campionat. „Începem un nou an încrezători în ceea ce vom realiza. Îmi doresc să facem o pregătire foarte bună, pentru că ne va aştepta un retur mult mai greu faţă de tur. Întotdeauna retururile au fost mai grele şi mai intense. Ne dorim să fim sănătoşi, să nu mai avem probleme medicale majore şi sigur că ne dorim să ne îndeplinim obiectivul propus la începutul campionatului, pe care sunt convins că vom reuşi să îl realizăm“, a comentat Dulca.

Din Ţara Soarelui Răsare

Gazul s-a întărit cu un mijlocaş central de origine japoneză. Iuky Komada are 21 ani şi a venit la Mediaş direct din Ţara Soarelui Răsare. „Este un tînăr de perspectivă, cu calităţi foarte bune. Îl mai văzusem, pentru că l-am avut şi anul trecut în pregătire timp de trei săptămâni“, a spus tehnicianul alb-negrilor. Mai mulţi fotbalişti ai Gazului Metan se află în ultimele şase luni de contract, iar conducerea clubului spune că va discuta cu fiecare în parte, pentru că se doreşte ca ei să continue la Mediaş. (A. P.)
    Trimite prin e-mail