duminică, 19 ianuarie 2014

Publicat la 1/19/2014 07:06:00 p.m. de Anonim

Dedeman construieşte la Sibiu primul magazin pe care-l va inaugura în 2014


Cel de-al 37-lea magazin din reţeaua Dedeman şi primul care va fi inaugurat în anul 2014 este într-un stadiu avansat de construcţie, în prelungirea bulevardului Mihai Viteazu din Sibiu.

În funcţie de starea vremii, liderul pieţei de amenajări interioare şi materiale de construcţii şi-a propus să deschidă magazinul de la Sibiu în luna februarie sau, cel târziu, în martie. Acesta va avea o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi şi va crea circa 180 locuri de muncă, investiţia ridicându-se la 13 milioane de euro, potrivit preşedintelui companiei, Dragoş Pavăl. Lanţul comercial a început deja să recruteze personalul.
În urma deschiderii magazinului din Sibiu, numărul total al angajaţilor companiei va depăşi 6.800, iar Dedeman va deveni al doilea cel mai mare angajator din România, dintre companiile cu capital integral autohton. De asemenea, magazinul din Sibiu va duce suprafaţa totală a reţelei Dedeman la 381.000 de metri pătraţi.


Lanţul de retail cu materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare, de tip Do-It-Yourself, destinat celor ce doresc să îşi construiască şi să-şi amenajeze căminul, a fost lansat de doi antreprenori suceveni în anul 1992. (A. L.)
    Trimite prin e-mail