vineri, 13 decembrie 2013

Publicat la 12/13/2013 06:54:00 a.m. de Anonim

Traficanţi de droguri în arest

Câteva sute de grame de haşiş, un pistol, dar şi 20.000 de lei câştigaţi din vânzarea de stupefiante au găsit poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT la un tânăr din municipiul Mediaş. Acesta, alături de încă un „partener“ de afaceri, a fost prins în flagrant de oamenii legii, în urma filajului.


Autor: Alex PÎNTEA

În maşina medieşeanului, poliţiştii au găsit droguri, bani şi mai multe arme. Anchetatorii au găsit, de asemenea, droguri acasă la tânăr, unde au făcut percheziţie. Haşişul, despre care se presupune că era adus din străinătate, era păstrat sub forma unor batoane asemănătoare celor de ciocolată, sub mobila din bucătărie.


„Lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT, au acţionat pe raza localităţii Mediaş în vederea identificării şi prinderii în flagrant a doi suspecţi despre care existau informaţii că ar comercializa haşiş. În urma realizării activităţii de prindere în flagrant, asupra suspecţilor a fost găsită suma de 20.000 de lei, despre care există date clare că provin din comercializarea de droguri, iar în urma percheziţiilor a fost găsită cantitatea de aproximativ 600 de grame de haşiş. Asupra unuia dintre suspecţi a fost găsită o armă, un pistol de 9 milimetri şi, de asemenea, arme albe. În principiu, comercializau într-un cerc restrâns aceste droguri, numai prin anumiţi oameni de încredere, aveau un singur lider care distribuia aceste substanţe potenţialilor consumatori. Din datele pe care le deţinem, acţionau de relativ puţin timp, nu erau foarte cunoscuţi, dar activitatea lor a fost destul de intensă într-o perioadă foarte scurtă de timp, lucru care ne-a atras atenţia“, a explicat subcomisarul Sebastian Veştemean, şeful Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu.
    Trimite prin e-mail