vineri, 13 decembrie 2013

Publicat la 12/13/2013 09:02:00 a.m. de Anonim

Edilii participă la campania „Hrăneşte un zâmbet“. "Am simţit că este de datoria mea"


Primarul, viceprimarul şi city-managerul municipiului Mediaş s-au alăturat campaniei „Hrăneşte un zâmbet“. Teodor Neamţu, George Petrescu şi Oros Csaba au făcut cumpărături într-un supermarket din oraş, pe care ulterior le-au donat pentru copiii care provin din familii cu o situaţie materială dificilă. Primele cadouri vor ajunge la copii cu puţin timp înainte de Crăciun.


Autor: Alex PÎNTEA

Aleşii Mediaşului au decis să se alăture iniţiativei de a oferi un mic cadou în preajma sărbătorilor de Crăciun copiilor care provin din familii cu oportunităţi reduse. Aceştia au donat toate cumpărăturile pe care le-au făcut într-un supermarket. „Această campanie este deja o tradiţie, se desfăşoară atât de Paşti, cât şi de Crăciun. De această dată, am venit de Moş Nicolae, să cumpăr şi să donez pentru copiii defavorizaţi, care sunt ajutaţi şi de către Consiliul Local al Tinerilor. Sper ca exemplul nostru să fie urmat şi de alţi medieşeni, astfel încât şi aceşti copii să întâmpine Crăciunul cu zâmbetul pe buze“, mărturiseşte primarul Teodor Neamţu.


Atenţie pentru copii

Viceprimarul Mediaşului a explicat că îi face plăcere să participe de fiecare dată la campania „Hrăneşte un zâmbet“. George Petrescu spune că îşi doreşte ca exemplul să fie urmat de un număr cât mai mare de medieşeni. „Această campanie a devenit o tradiţie, a noastră şi a municipalităţii. Prin exemplul nostru vreau să întăresc convingerile noastre, pentru a mobiliza şi alţi cetăţeni, pentru a participa la campania pe care noi o promovăm. Trebuie să ne gândim că şi copiii defavorizaţi au nevoie de o mică atenţie, pe care o primesc din partea noastră“, motivează Petrescu.

Campanie benefică 

City-managerul Mediaşului consideră că iniţiativa Consiliului Local al Tinerilor este una benefică. De altfel, Oros Csaba a răspuns pozitiv la fiecare ediţie a campaniei. „Din punctul meu de vedere, este o campanie foarte benefică. Am participat şi cu alte ocazii şi particip şi acum cu drag. Am simţit că este de datoria mea să iau parte la această manifestare şi să dau şi eu un exemplu, alături de domnul primar şi domnul viceprimar, tuturor cetăţenilor acestui oraş“, susţine Csaba.


A opta ediţie

Consiliul Local al Tinerilor Mediaş organizează, în preajma sărbătorilor de iarnă, campania umanitară „Hrăneşte un zâmbet“. Ajunsă la cea de-a opta ediţie, aceasta îşi propune să aducă o mică bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă copiilor cu o situaţie materială precară din unităţile de învăţământ medieşene. Până la jumătatea lunii viitoare, medieşenii pot dona în supermarketurile din oraş diferite produse alimentare şi nu numai. „Au fost amplasate în supermarketurile din oraş coşuri în care medieşenii pot dona alimente neperisabile şi produse de igienă. Campania se desfăşoară în două etape - o parte din donaţii vor fi date copiilor înaintea sărbătorilor de Crăciun, iar alimentele strânse pe parcursul sărbătorilor vor fi donate în 14 ianuarie“, a explicat Andreea Duma, coordonatorul Consiliului Local al Tinerilor. Campania „Hrăneşte un zâmbet“ se desfăşoară în perioada 13 noiembrie 2013 - 13 ianuarie 2014.


    Trimite prin e-mail