duminică, 15 decembrie 2013

Publicat la 12/15/2013 10:24:00 a.m. de Anonim

O remiză „îngheţată“ sub Tâmpa | VIDEO


Gaz Metan Mediaş a obţinut un punct la Braşov şi a încheiat turul de campionat în primele opt echipe. Mâine seară, fotbaliştii lui Dulca primesc vizita celor de la Săgeata Năvodari.


Autor: Alex PÎNTEA

Gruparea de pe Târnava Mare nu a scăpat nici de această dată de „complexul Braşov“, în faţa unei echipe pe care nu a învins-o niciodată în Liga I. Formaţia lui Cristi Dulca a obţinut însă un punct pe terenul îngheţat de sub Tâmpa, la capătul unei partide în care niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să marcheze. Luni seara, alb-negrii întâlnesc, la Mediaş, Săgeata Năvodari, în ultima partidă oficială din 2013 pe teren propriu.

Fotbal puţin

Prima repriză a partidei de la Braşov a fost una fără ocazii de poartă. În debutul reprizei secunde, Romeo Surdu l-a pus la încercare de la distanţă pe Milos Buchta, însă portarul Gazului a respins în corner. Cea mai mare ocazie a venit în minutul 89, atunci când Mugurel Buga a primit la colţul lung, a şutat, însă Buchta a respins cu un reflex foarte bun. S-a încheiat 0-0. Fotbaliştii lui Dulca au încheiat turul de campionat cu 26 de puncte.

A schimbat strategia

Tehnicianul Gazului a comentat, la finalul partidei, că a fost foarte greu pentru jucătorii săi să evolueze pe un teren îngheţat. „Ca joc, astăzi numai fotbal nu a fost. Terenul a fost îngheţat şi nu ştiu din ce cauză. Eram de acord să mai jucăm două etape anul acesta, dar dacă nu avem unde să jucăm... Am şi trei jucători accidentaţi din cauza terenului. Nu pot să spun că am jucat fotbal. Tot ce am pregătit pentru acest joc s-a anulat înaintea partidei. Am făcut o mică şedinţă cu zece minute înainte şi am schimbat tactica. Până la urmă, a fost un rezultat echitabil, punctul a fost meritat“, a apreciat el.


Ultima apariţie

Luni seara, Mediaşul va disputa ultima partidă oficială din acest sezon pe teren propriu. Va întâlni Săgeata Năvodari, aflată în prezent pe prima poziţie retrogradabilă. În tur, alb-negrii au pierdut cu 1-0 în deplasare. „Ne dorim să facem un joc bun şi să luăm toate cele trei puncte. Am încheia anul cu un succes în faţa propriilor suporteri. Mă bucur că împreună cu băieţii am reuşit să ne motivăm, am reuşit să-i fac să înţeleagă că salariile vor veni. Nu a fost uşor, dar s-a dovedit că avem un grup frumos şi unit. Reuşim să ne strângem la greu, ăsta e secretul nostru“, a dezvăluit Dulca. Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca primele două etape din retur să se joace tot în acest an, astfel că, după meciul cu Săgeata, medieşenii se vor deplasa la Botoşani.
    Trimite prin e-mail