luni, 16 decembrie 2013

Publicat la 12/16/2013 07:14:00 p.m. de Anonim

Încântaţi de muncă... şi de premii

Primăria Mediaş a recompensat şi în acest an rezultatele de excepţie ale tinerilor. 151 de elevi care au obţinut pe parcursul acestui an rezultate excepţionale la olimpiade, concursuri şi competiţii sportive au fost premiaţi de Primăria Mediaş şi Consiliul Local. Ce înseamnă aceste premii pentru elevi aflaţi din raidul-anchetă realizat de reporterul Monitorului de Mediaş.


C.D., elevă: „Premiul înseamnă multă muncă şi aş vrea să fie aşa şi în continuare. Am câştigat locul I la Campionatul Naţional de Tenis de Masă”.

A.D., elevă: „Este o motivaţie, o bucurie, mă îndeamnă să muncesc mai mult. Premiul l-am obţinut pentru locul I câştigat la Campionatele Europene de Tenis de Masă”.

S.B., elev: „Este un început, vreau să fac mai mult. Am câştigat premiul pentru desen la un concurs desfăşurat la Sibiu”.

A.B., elevă: „Pentru mine înseamnă foarte mult acest premiu. Sper ca în fiecare an să ni se facă o surpriză de genul acesta, pentru că noi muncim foarte mult pentru rezultatele pe care le obţinem”.
    Trimite prin e-mail