marți, 3 decembrie 2013

Publicat la 12/03/2013 11:04:00 a.m. de Anonim

Copşa Mică: Instituţia căsătoriei, celebrată chiar de Ziua Naţională cu diplome şi şampanie

Duminică, 1 Decembrie, Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, a sărbătorit cea  de-a IX-a ediţie a Nunţii de Aur şi de Argint.

La celebrarea a 50, respectiv 25 ani de la căsătorie, două cupluri „de aur” şi 15 cupluri „de argint” prezente, au confirmat faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni. Alături de cuplurile de aur si de argint s-au aflat naşi, rude şi prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 100 de persoane.


Evenimentul a fost deschis la ora 11.30 de către primarul Tudor Mihalache. În discursul său, edilul i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50, respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraş. A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoţii evanghelici şi ortodocşi, şi, bineînţeles, ceremonia de cununie civilă, unde cele 17 cupluri au răspuns încă o dată „da” în faţa ofiţerului de stare civilă. "Cuplurile au închinat apoi un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare «Casă de piatră!» şi «La mulţi ani!». Cuplurilor sărbătorite li s-a  înmânat şi anul acesta, o poză înrămată a cuplului la această aniversare, pe lângă tradiţionalele diplome şi sticle de şampanie personalizate", se arată într-un comunicat remis de compartimentul Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Copşa Mică. (A. L.)
    Trimite prin e-mail