vineri, 22 noiembrie 2013

Publicat la 11/22/2013 09:43:00 a.m. de Anonim

Îmblânzitorul de oameni! Mentalistul Cristian Gog îi va transporta pe spectatori dincolo de limite, în lumea imposibilului


Ce este un mentalist? Poţi să îmi citeşti gândurile? Ce înseamnă puterea sugestiei? Toate aceste întrebări şi multe altele îşi vor găsi răspunsul la Sala Traube. Cristian Gog aduce la Mediaş spectacolul „Imposibilităţi“. „Uneori, explic cum se pot atinge anumite efecte, pentru a demonstra cât de condiţionat gândim şi ce uşor suntem de manipulat de către cineva care posedă uneltele necesare“, mărturiseşte cel ce se declară „mincinos profesionist“. Cititorii fideli ai săptămânalului Monitorul de Mediaş au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, patru bilete la reprezentaţia de săptămâna viitoare. 


Autor: Aurelian LUNGU

100 de minute de mentalism 100%!  Primul mentalist din Estul Europei care a reuşit să câştige un concurs de talente important a dat startul unui turneu inedit în România, intitulat „Imposibilități“. La sfârșitul acestei luni, spectacolul ajunge și la Mediaș, iar cei care cumpără biletul VIP vor putea să-l cunoască personal pe omul care și-a oprit inima pentru a câștiga „Românii au talent“.

Cel mai talentat român

Mentalistul Cristian Gog îi va transporta pe spectatori dincolo de limite, în lumea imposibilului, în cadrul unui spectacol de două ore în care va încerca să îi facă pe toți din sală să creadă în imposibil. Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfășurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună-dispoziție. În cadrul emisiunii „Românii au Talent“ - ediţia 2012, Cristian Gog a fost votat ca fiind „cel mai talentat român“ de către publicul din România. Tabloidul britanic „The Sun“ a scris despre el că este „omul care şi-a oprit inima pentru a câştiga «Românii au Talent»“. 


Aşteptat cu sufletul la gură

„Un mentalist este o persoană care are capacitatea de a identifica şi manipula unul sau mai multe elemente parapsihologice ale intelectului uman. Vreau să demonstrez că anumite procese mentale se pot observa şi detecta, prin semnale pe care toţi le emitem conştient sau inconştient. Uneori, încerc să influenţez gândurile cuiva, pentru a mă afla într-o poziţie în care să îi pot spune ceea ce gândeşte. Aici apare puterea sugestiei: capacitatea de a implementa anumite idei sau gânduri (imagini, sunete, mirosuri etc.) în mintea cuiva, astfel încât respectiva persoană să creadă că îi aparţin“, a mărturisit mentalistul. Turneul său a luat startul la începutul anului 2013, la Deva, apoi a continuat cu Lugoj, Reșița, Alba Iulia, Tg. Jiu și Craiova. În luna noiembrie, spectacolul ajunge și în Zalău și Mediaș.

Trei categorii de bilete

Medieșenii sunt invitați să-l vadă pe Cristian Gog pe 27 noiembrie, la Sala Traube, începând cu ora 19.00. Spectacolul va fi împărțit în două acte de 50 de minute, cu o pauză de 20 de minute. Preţul unui bilet porneşte de la 25 de lei. Pentru poziţionarea în primele rânduri, organizatorii au scos la vânzare 50 de bilete la preţul de 40 de lei, în timp ce biletul VIP costă 110 lei – medieşenii care optează pentru acest tip de bilet vor primi, în plus, un afiș de spectacol cu autograful mentalistului și o lingură personalizată cu suport special, iar după eveniment îl vor întâlni pe Cristian Gog.

Eşti cititor fidel?

Cititorii noştri au şansa de a câştiga bilete, dacă dau „like“ paginii facebook.com/MonitoruldeMedias până marţi, 26 noiembrie. Cei care doresc să se înscrie la tragerea la sorţi trebuie să trimită un e-mail pe mc@monitoruldemedias.ro, precizând numele complet, numărul de telefon şi numele de utilizator Facebook de pe care au dat „like“. Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic.
    Trimite prin e-mail