joi, 14 noiembrie 2013

Publicat la 11/14/2013 06:48:00 p.m. de Anonim

Elevii lui Oprea au planuri mari

FC Mediaş merge mai departe în Cupa României. Echipa din Liga a V-a de fotbal a disputat, la sfârşitul săptămânii trecute, ultima partidă oficială din acest sezon.

Autor: Alex PÎNTEA

Jucătorii pregătiţi de Radu Oprea au întâlnit AS Valea Viilor într-o partidă contând pentru sezonul următor din Cupă. După un meci spectaculos, medieşenii s-au impus cu scorul de 5-2 şi merg mai departe în această competiţie. „Este o competiţie la care participăm pentru prima dată. Chiar dacă rezultatul a fost unul pozitiv pentru noi, nu am fost mulţumit de joc, pentru că băieţii au tratat meciul prea uşor, s-au crezut deja în vacanţă. În repriza a doua, atunci când au făcut ceea ce trebuie, adică să pună mingea jos, să paseze şi să tragă la poartă, s-a văzut rezultatul şi imediat ne-am distanţat pe tabela de marcaj. Până la urmă, totul e bine când se termină cu bine. Noi ne-am propus să mergem cât de departe în această competiţie, am vrea să jucăm, dacă se poate, cu o echipă din Liga a III-a“, a explicat antrenorul Radu Oprea.
FC Mediaş, echipă formată din foşti jucători sau juniori republicani ai cluburilor Gaz Metan şi CSS Mediaş, a încheiat turul de campionat pe poziţia a doua în seria din care face parte. Obiectivul declarat al echipei este acela de a promova în Liga a IV-a.
    Trimite prin e-mail