luni, 28 octombrie 2013

Publicat la 10/28/2013 01:25:00 p.m. de Anonim

Răniţi din cauza depăşirilor neregulamentare


Doi şoferi sunt cercetaţi penal pentru vătămare corporală din culpă. Ei nu s-au asigurat la efectuarea manevrelor de depăşire şi au provocat accidente pe şoselele din nordul judeţului.

Zona Mediaşului a avut parte de şoferi neatenţi în acest sfârşit de săptămână. Astfel, un mopedist a fost accidentat grav, iar un şofer medieşean s-a ales cu câteva răni, din cauza unor depăşiri neregulamentare.
Primul eveniment rutier a avut loc în oraşul Copşa Mică, unde un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, conducea spre Sibiu, a semnalizat intenţia de a vira la stânga şi a fost lovit în laterala stângă de o altă maşină, al cărei şofer de 51 de ani se angajase fără să se asigure la efectuarea manevrei de depăşire. "În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului autoturismului responsabil de producerea accidentului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", informează biroul de presă al IPJ Sibiu.
Un accident mai grav s-a produs sâmbătă, pe strada Stadionului din Mediaş. Un şofer de doar 18 ani, din comuna Şura Mare, nu s-a asigurat în momentul virajului la stânga. Maşina i-a fost lovită de un moped aflat în depăşire, condus de un localnici din Dârlos, în vârstă de 55 ani. "În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a mopedistului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Conducătorului autoturismului i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă", au mai precizat reprezentanţii IPJ Sibiu. (A. L.)
    Trimite prin e-mail