vineri, 25 octombrie 2013

Publicat la 10/25/2013 07:22:00 a.m. de Redacţie

Mirosul de gaz trebuie semnalat de urgenţă la Call Center-ul E.ON Gaz Distribuţie!


Acesta funcţionează non-stop şi poate fi apelat la numerele de telefon 0800 800 928 sau 0265 200 928. Numerele de telefon se regăsesc pe verso-ul facturilor de gaz, dar şi pe autocolantele lipite pe contoarele de gaz, ori pe firidele acestora. 


Indiferent de locul în care ne aflăm, pe stradă, acasă sau la serviciu, fiecare dintre noi trebuie să fie responsabil şi să semnaleze orice situaţie în care se simte miros de gaz, apelând urgent Call Center-ul E.ON Gaz Distribuţie. 
Este deosebit de important să fim anunţaţi imediat, astfel încât echipele specializate ale companiei noastre să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave.
În anul 2012, în urma apelurilor telefonice venite din partea cetăţenilor, echipele E.ON Gaz Distribuţie - care acţionează la nivelul celor 20 de judeţe din aria de activitate a companiei - au avut în jur de 111.000 de intervenţii, din care circa 8.600 în judeţul Sibiu, care înseamnă tot atâtea situaţii cu potenţial de risc şi care au fost soluţionate.
În cazul în care simt miros de gaz în interiorul locuinţei, până la venirea echipelor noastre, rugăm cetăţenii să aplice următoarele măsuri de siguranţă:
  • să stingă toate focurile;
  • să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele; 
  • să nu manevreze aparate electronice;
  • să nu aprindă lumina;
  • să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale.

Totodată, dorim să le reamintim consumatorilor de gaze naturale numerele de telefon ale Call Center-ului de Urgenţă:
  • 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).
  • 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului pentru toate celelalte reţele de telefonie).

Call Center-ul de Urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie funcţionează în regim non-stop şi asigură preluarea cu operativitate a apelurilor ce vizează sesizările de natură tehnică privind sistemul de distribuţie sau instalaţiile de utilizare a gazelor naturale, precum şi intervenţiile în situaţii de urgenţă. Call Center-ul deserveşte locuitorii din cele peste 1.000 de localităţi din cele 20 de judeţe din aria de competenţă a companiei noastre.

Departament Comunicare Corporatistă 
E.ON România

    Trimite prin e-mail