vineri, 4 octombrie 2013

Publicat la 10/04/2013 06:43:00 a.m. de Anonim

Eco-Sal a început curăţenia de toamnă

Pe parcursul lunilor octombrie şi noiembrie, operatorul de salubritate Eco-Sal va desfăşura la nivelul municipiului Mediaş campania de curăţenie de toamnă.

Autor: Alex PÎNTEA

Aceasta se va derula de-a lungul a şapte săptămâni, timp în care societatea va ridica săptămânal deşeurile vegetale şi cele voluminoase, cum ar fi obiecte de mobilier, ferestre şi uşi, atât de la gospodăriile individuale, cât şi de la punctele de colectare din cartierele cu blocuri.

Se preiau gratuit

În toată această perioadă, deşeurile amintite se vor colecta cu titlu gratuit. „Începând din 1 octombrie și până în data de 22 noiembrie, la Mediaş se desfăşoară campania «Curăţenia de toamnă». Operatorul de salubritate Eco-Sal dă medieşenilor posibilitatea ca în decurs de două luni să depoziteze săptămânal deşeurile vegetale şi voluminoase în faţa proprietăţilor sau la punctele de colectare din cartierele cu blocuri. Aceste tipuri de deşeuri se colectează gratuit de către societate, însă numai în ziua de colectare aferentă fieărei străzi din municipiu. Pentru o mai bună coordonare cu activitatea de ridicare a deşeurilor vegetale şi voluminoase, cetăţenii pot verifica în calendarul cu datele de colectare ziua specifică fiecărei străzi în parte. Îi rugăm insistent şi de această dată să respecte programul stabilit, pentru a evita împrăştierea deşeurilor neridicate în ziua specifică, dar şi pentru evitarea decalării programului“, arată Anca Băra, responsabil relaţii în cadrul Eco-Sal.

Centru pentru colectarea separată

Operatorul de salubritate a înfiinţat un centru pentru preluarea separată a deșeurilor, pus la dispoziția medieșenilor, unde, cu un mijloc propriu de transport, oricine poate veni și depozita gratuit orice tip de deșeu. Programul centrului este de luni până vineri între orele 7.00 şi 22.00, iar sâmbăta între 7.00 şi 12.00.
    Trimite prin e-mail