sâmbătă, 26 octombrie 2013

Publicat la 10/26/2013 01:45:00 p.m. de Redacţie

Ce spun medieșenii despre scandalul gazelor de șist? „Nu am prea înţeles...“

Exploatarea gazelor de şist a ţinut prima pagină a ziarelor în ultima perioadă, iar scandalul creat în jurul acestui subiect are ecouri la nivel naţional. Ce părere au medieşenii, cum văd aceştia situaţia, aflaţi din raidul-anchetă realizat de reporterul Monitorului.


I.T., pensionar: „Categoric sunt de acord, dar să se facă nişte studii. Bogăţiile subterane sunt ale tuturor şi trebuie exploatate în folosul tuturor”.

V.M., pensionar: „E păcat să nu se exploateze. Dacă noi nu avem tehnologia necesară, atunci să o facă investitorii străini, însă modul în care se împarte ar trebui rediscutat”.

A.D., pensionar: „Am văzut la televizor explicaţia fostului premier, dar nu am prea înţeles. Până la urmă, rămâne că vom exploata. Protestele cred că au fost cauzate şi de o necunoaştere a situaţiei exacte”.

S.V., pensionar: „Apreciez faptul că lumea ia atitudine şi iese în stradă. Totodată, cred că este o lipsă totală de bun simţ când vii într-o localitate rurală cu aşa ceva fără să explici din timp că nu vine sfârşitul lumii. Dacă se explica înainte, era altceva”.
    Trimite prin e-mail