marți, 8 octombrie 2013

Publicat la 10/08/2013 01:49:00 p.m. de Anonim

Aur pentru Dana Loghin

Atleta medieşeancă Dana Loghin a câştigat medalia de aur la Campionatul European de Juniori al cluburilor, desfăşurat în localitatea Brno din Cehia.


Autor: Alex PÎNTEA

Sportiva pregătită de antrenorul Vasile Ibăşfălean a reprezentat la această competiţie clubul spaniol Playas de Castellon în baza unui contract de colaborare încheiat cu Clubul Sportiv Şcolar Mediaş.

„Am fost favoriţi“

Sportiva s-a impus în proba de 3.000 de metri obstacole. „Am participat pentru clubul Playas de Castellon din Spania, existând un contract de colaborare între acesta şi Clubul Sportiv Şcolar Mediaş. Aş vrea să îi mulţumesc directorului Mihai Moldovan că ne-a acordat tot sprijinul cu această ocazie. Competiţia a fost o reuşită. Noi nu am avut probleme, am mers ca şi favoriţi. Am şi văzut înainte că aveam cel mai bun timp, dar asta nu înseamnă că a fost un concurs slab, pentru că proba aceasta fiind una mai delicată, cluburile nu au neapărat nişte obstacoliste foarte bune“, arată antrenorul Vasile Ibăşfălean. La începutul lunii noiembrie, Loghin va participa la Campionatul Naţional de Cros de la Băile Felix, criteriu de selecţie pentru Campionatul European din Serbia, care se va desfăşura la începutul lunii decembrie. Anul 2013 este unul foarte bun pentru sportiva pregătită de Vasile Ibăşfălean, care la începutul lunii august a câştigat titlurile naţionale atât la 3.000 de metri obstacole, cât şi în proba de 3.000 de metri plat, competiţii destinate junioarelor 1.
    Trimite prin e-mail