vineri, 11 octombrie 2013

Publicat la 10/11/2013 01:53:00 p.m. de Anonim

Alături de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială

Săptămâna viitoare, Direcţia de Asistenţă Socială va organiza un bal de caritate. Fondurile strânse vor ajunge la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială (UAMS) Mediaş.


Autor: Alex PÎNTEA

aniversează zece ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, va fi organizat în data de 18 octombrie un bal de caritate sub genericul „Poveşti de viaţă“. Scopul este acela de strângere de fonduri pentru asigurarea celor mai bune servicii beneficiarilor unităţii.

Bal aniversar

Reprezentanţii municipalităţii au explicat că fondurile strânse cu această ocazie vor ajuta la asigurarea unor condiţii bune pentru persoanele internate în această instituţie. „Balul de caritate «Poveşti de viaţă» este un eveniment care marchează împlinirea a zece ani de la înfiinţarea şi începerea funcţionării Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Mediaş. Prin acest bal, la care au fost invitaţi oficialităţi, oameni de afaceri, colaboratori, se încearcă strângerea de fonduri în vederea menţinerii şi promovării unor standarde înalte de viaţă pentru persoanele instituţionalizate în UAMS, precum şi îmbunătăţirea serviciilor de specialitate oferite. Dorim ca această acţiune să aibă succes şi să devină o tradiţie în Mediaş, iar prin sumele colectate să putem derula noi activităţi pentru beneficiarii noştri“, a explicat primarul Teodor Neamţu.


Unitate specializată

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială este o instituţie publică specializată, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Mediaş, care acordă servicii de îngrijire, servicii medicale, precum şi servicii sociale persoanelor cu nevoi medico-sociale de pe teritoriul municipiului Mediaş. Beneficiarii serviciilor acordate în Unitatea de Asistenţă Medico-Socială sunt persoane cu afecţiuni cronice, care necesită temporar sau permanent supraveghere, asistare, îngrijire, tratament şi care datorită unor motive de natură economică, fizică, psihică sau socială, nu au posibilitatea să îşi asigure nevoile sociale.
    Trimite prin e-mail