vineri, 20 septembrie 2013

Publicat la 9/20/2013 12:34:00 p.m. de Redacţie

Şi la Mediaş se strâng ajutoare pentru sinistraţi


Crucea Roşie subfiliala Mediaş a demarat, la începutul acestei săptămâni, o campanie de colectare de ajutoare pentru familiile sinistrate din judeţul Galaţi.

Astfel, medieşenii care doresc să vină în sprijinul celor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor pot face donații la depozitul Crucii Roşii din curtea Sălii Traube. „Facem un apel către medieşeni să susţină persoanele sinistrate cu alimente neperisabile, apă, îmbrăcăminte, încălţăminte, paturi, saci de dormit, lenjerii de pat, produse de igienă, detergenţi. De asemenea, se pot dona bani pentru transport la sediul Crucii Roşii din Piaţa Regele Ferdinand I, în curtea Hotelului Traube. Colectarea se face zilnic, între orele 9-12 şi 16-18“, a anunţat Luminiţa Zgăbei (foto), coordonatorul Crucii Roşii subfiliala Mediaş.
Peste 6.000 de persoane au fost evacuate şi aproape 1.800 de case au fost distruse de inundaţiile produse în ultimele zile în 39 de localităţi din judeţul Galaţi, potrivit unui bilanţ provizoriu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. (A. P.)
    Trimite prin e-mail