duminică, 29 septembrie 2013

Publicat la 9/29/2013 08:04:00 a.m. de Anonim

S-au impus în derby

CSŞ Mediaş a învins fără drept de apel CSŞ Sibiu.


Autor: Alex PÎNTEA

Debut cu dreptul pentru handbalistele medieşence în noul sezon. Echipa Clubului Sportiv Şcolar Mediaş s-a impus în derby-ul judeţean cu scorul de 25-16, la capătul unei partide în care nu s-a pus niciun moment problema învingătorului.

Au controlat jocul

Echipa de junioare 1 a Clubului Sportiv Şcolar Mediaş şi-a adjudecat relaxat partida cu formaţia similară din Sibiu. Medieşencele au controlat „ostilităţile“ în teren încă din debut şi au intrat cu şapte goluri avantaj la cabine, scor 14-7. Nimic nu s-a schimbat în actul secund. „Adversarul a fost ceva mai modest decât ne aşteptam, dar au jucat cum au putut. Noi am evoluat cu fluctuaţii în timpul partidei, de la foarte bine la greşeli copilăreşti, dar sperăm să ne pregătim mult mai bine şi să reuşim să eliminăm cel puţin 50 la sută dintre acestea. Diferenţa de scor putea să fie mult mai mare, iar potenţialul lotului nostru este mult mai mare. Dacă vom munci ritmic, cu pricepere şi cu răbdare, vom ajunge la ce ne dorim, adică la un joc mult mai spectaculos şi mult mai eficient“, este de părere antrenorul Mihai Moldovan.

Au început mai devreme

Startul campionatului de handbal pentru junioare 1 a fost programat iniţial pentru jumătatea lunii octombrie. La începutul săptămânii trecute, cluburile au fost anunţate de Federaţia Română de Handbal că în doar câteva zile va începe campionatul. Teodora Gecăşan, una dintre cele mai bune handbaliste medieşence în victoria cu CSS Sibiu, spune că efortul făcut a fost unul mare pentru echipă, în condiţiile în care nu este pusă în totalitate la punct cu pregătirea. „A fost ceva mai greu decât ne aşteptam noi, dar, una peste alta, consider că ne-am descurcat bine. Ne-a luat prin surprindere faptul că am început aşa devreme campionatul. Iniţial, era programat debutul pe 13 octombrie, iar abia săptămâna aceasta am aflat că începem. Pregătirea noastră fizică superioară şi-a spus cuvântul şi cred că am avut şi mai multă viteză. Pentru mine a fost mai bine decât mă aşteptam şi sunt foarte mulţumită“, mărturiseşte Gecăşan.
    Trimite prin e-mail