duminică, 15 septembrie 2013

Publicat la 9/15/2013 02:45:00 p.m. de Redacţie

Pompierii voluntari din Copşa Mică au marcat Ziua Pompierilor din România


Vineri, 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România a fost sărbătorită şi de către pompierii oraşului Copşa Mică, prin două evenimente.

De la ora 11.00, un echipaj condus de şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Copşa Mică, Dan Vasiu, a participat la defilarea serviciilor de pompieri din judeţ pe Bulevardul Victoriei din Sibiu.
De la ora 14.00, alături de invitaţi din oraş, consilieri locali, membri ai Sfatului Bătrânilor, Grupului de Dezbateri Publice, invitaţi din serviciile de pompieri din împrejurimi, pompierii copşeni împreună cu primarul şi viceprimarul Copşei au sărbătorit în cadrul unui Bal această zi deosebită.În cadrul evenimentului au fost premiaţi membrii fondatori ai primului echipaj de pompieri, a fost înmânat drapelul de luptă echipajului actual şi a fost trecută în revistă activitatea pompierilor copşeni, în cei opt ani de existenţă. "Mulţumim pe această cale pompierilor copşeni şi de pretutindeni pentru devotamentul şi spiritul de sacrificiu depus în apărarea vieţii şi modului în care răspund «prezent» la datorie atunci când situaţia o cere", se arată într-un comunicat de presă al Compartimentului Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei oraşului Copşa Mică. (A. L.)

    Trimite prin e-mail