luni, 16 septembrie 2013

Publicat la 9/16/2013 04:46:00 p.m. de Redacţie

Didy Aldea: "Mi-aş dori să am un copil sau doi"

În această săptămână, Monitorul de Mediaș stă de vorbă cu Didy Aldea, redactor la Radio Mediaş 725.


Monitorul de Mediaş: Dacă ai fi primar în Mediaş, care ar fi prima măsură luată?
Didy Aldea: Să fii primar nu este un lucru uşor, aşa cum s-ar părea în primă instanţă, însă odată ce „ai intrat în horă“ trebuie să joci până la urmă sub lozinca ,,Mai puţină vorbă, mai multe fapte”. Cred că aş încerca să atrag investitori pentru crearea mai multor locuri de muncă.
Monitorul de Mediaş: Care a fost cel mai frumos cadou primit vreodată?
Didy Aldea: Cadoul meu a venit pe calea internetului… când am văzut un anunţ pe Facebook-ul unei colege că s-a găsit un căţel rasa pechinez şi îl oferă unui doritor, nu am pierdut timpul şi am sunat, iar în prezent căţeluşul este o bucurie pentru mine.
Monitorul de Mediaş: Unde te vezi peste 10 ani?
Didy Aldea: Eu nu mă prea văd nicăieri şi în niciun fel, poate totuşi mi-aş dori să am familia mea, poate un copil sau doi. Chiar nu mă pot vedea peste 10 ani, deoarece eu trăiesc în prezent. Totuşi, de un lucru sunt sigur, acel viitor depinde de mine, cel de acum. Atunci sigur nu voi mai avea acelaşi fizic sau aceeaşi mentalitate. Poate voi fi mai răbdător sau mai nervos, dar important este cum va fi sufletul meu, cum mă voi comporta cu cei din jur şi ce voi dărui altora.
    Trimite prin e-mail