joi, 8 august 2013

Publicat la 8/08/2013 12:32:00 p.m. de Anonim

Radare în „cascadă” pe străzile Mediaşului şi pe sectoarele de drum naţional

UPDATE: 253 de sancţiuni aplicate, patru permise de conducere şi două certificate de înmatriculare au fost suspendate în cadrul acţiunii desfăşurate ieri de poliţiştii rutieri. Şi în acest weekend, poliţiştii sibieni vor fi prezenţi în trafic, cu efective sporite.
În cursul acestei zile, poliţiştii rutieri desfăşoară ample acţiuni pe linia nerespectării regimului legal de viteză, anunţă IPJ Sibiu.

Acţiunile poliţiştilor se desfăşoară în sistem „cascadă”, fiind folosite toate aparatele radar din dotarea Inspectoratului. Poliţiştii rutieri vor monitoriza întreaga reţea de drumuri naţionale din judeţul Sibiu, precum şi municipiile Sibiu şi Mediaş. "Prin acţiunile desfăşurate, poliţiştii rutieri vizează reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto. Reamintim că, acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum", a precizat inspectorul principal Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt a IPJ Sibiu.
În primul semestru acestui an, pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, în judeţul Sibiu s-au produs 18 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a trei persoane şi rănirea gravă a altor 20, precum şi 25 de accidente rutiere uşoare, în urma cărora 48 de persoane au fost uşor rănite. (A. L.)
    Trimite prin e-mail