duminică, 25 august 2013

Publicat la 8/25/2013 08:55:00 a.m. de Redacţie

Liga I: Gaz Metan Mediaş - Steaua 2-2

Gaz Metan Mediaş şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (2-0), aseară, la Mediaş, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I de fotbal.

Gaz Metan a deschis scorul în faţa unei echipe a Stelei formate din rezerve în min. 12, prin Ionuţ Buzean, care a executat o lovitură liberă de la circa 40 de metri, iar portarul Ciprian Tătăruşanu a ieşit greşit, sub traiectoria balonului. Atacantul englez Jordan Robertson (28) a majorat diferenţa din lovitură liberă, dar imediat a primit al doilea cartonaş galben, după ce şi-a scos tricoul. 
Steaua a dominat categoric jocul cu un om în plus, dar s-a lovit de o echipă care s-a apărat supraaglomerat şi nu a oferit niciun fel de spaţii. Campioana a smuls în cele din urmă egalul, după ''dubla'' lui Lucian Filip (74, 82), care a reuşit un prim gol splendid, voleu din afara careului. 
Şi Steaua a terminat meciul în 10 oameni, după ce Pîrvulescu (ex-Gaz Metan) a fost eliminat în prelungiri. 
Meciul a consemnat revenirea atacantului Mihai Costea la Steaua, după ce fusese exclus o perioadă din lot. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf l-a aruncat pe Costea în luptă încă din prima repriză, în locul lui Cornel Râpă (min. 35). AGERPRES
    Trimite prin e-mail