vineri, 30 august 2013

Publicat la 8/30/2013 06:41:00 a.m. de Redacţie

E Bere Gratis! Tinerii sunt invitaţi să petreacă în piaţa Primăriei


Direcţia pentru Cultură a încheiat ultimele pregătiri pentru ediţia din acest an a Zilelor Tineretului Medieşean. Manifestarea se va desfăşura timp de două zile în Piaţa Corneliu Coposu.


Autor: Alex PÎNTEA

Începând de astăzi, în Piaţa Corneliu Coposu se desfăşoară Zilele Tineretului Medieşean. Ediţia din acest an a festivalului va lua startul în această după-amiază, de la ora 17.00. Programul festivalului va fi deschis de către interpreţii Narcisa Şimon şi Costel Popa. Ulterior, pe scena special amenajată în faţa Primăriei vor urca soliştii de muzică populară Florica Zaha, Laura Lavric şi Marcel Părău. „În prima seară a manifestării dedicate tinerilor - şi nu numai -, vor susţine recitaluri Andreea Bănică, DJ Project şi Smiley“, a anunţat Raluca Filip, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş. 

Muzică şi voie bună

Cea de-a doua zi a festivalului va debuta cu Ansamblul „Rapsodia Târnavelor“, prin recitalurile susţinute de interpreţii Jeni Banea, Radu Dumitru, Ariton Tarnu, Bogdan Prihoi, Ovidiu Gligor şi Gicu Muntean. Mâine seară vor mai susţine recitaluri Alina Pinca, Daniel Rosalim şi Nicoleta Voica. Trupa care va închide evenimentul este şi cea mai aşteptată: Bere Gratis. „În ultima zi a festivalului ne vor încânta cu muzică şi voie bună atât artişti de muzică populară, cât şi o trupă care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi anume Bere Gratis“, a mai precizat Filip.

Din bugetul local

Festivalul tineretului medieşean este o manifestare organizată de către Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret din cadrul Primăriei Mediaş şi finanţată din bugetul local cu suma de 100.000 de lei. În ultima perioadă, conducerea Direcţiei a purtat o serie de discuţii cu reprezentanţi ai unor companii distribuitoare de bere, în vederea organizării unui festival al berii la Mediaş. Parteneriatul nu s-a mai concretizat, dar edilii au hotărât să organizeze, totuşi, o serie de concerte.
    Trimite prin e-mail