sâmbătă, 3 august 2013

Publicat la 8/03/2013 10:21:00 a.m. de Anonim

Cu gândul la victorie

Gaz Metan joacă luni seara, la Timişoara, în compania nou-promovatei ACS Poli, cu gândul de a sparge gheaţa în noul sezon al Ligii I.


Autor: Alex PÎNTEA

Thaer Bawab
Formaţia antrenată de Cristian Dulca a înregistrat două eşecuri în primele două partide oficiale, astfel că îşi doreşte prima victorie, mai ales că va avea în faţă încă o debutantă pe prima scenă a fotbalului românesc. De altfel, atât gaziştii, cât şi timişorenii se află în aceeaşi situaţie, fiind fără victorie până acum. Vestea bună pentru alb-negri este că vor reveni Thaer Bawab, Cristian Todea şi Sergiu Muth, jucători care au fost suspendaţi în primele două etape de campionat. 

Gazul a cam „fâsâit“

După înfrângerea cu Săgeata Năvodari, 0-1 în runda inaugurală a acestui sezon, etapa trecută medieşenii au cedat şi în faţa celor de la FC Botoşani, cu scorul de 1-2. Cîrjan a deschis scorul în minutul 15 pentru formaţia vizitatoare, cu un şut de la marginea careului de 16 metri, în timp ce gazdele au egalat în debutul reprizei secunde, prin Azdren Llullaku. Moldovenii au confirmat însă evoluţia bună cu CFR Cluj, meci în care au obţinut un 0-0, deşi au jucat 82 de minute în 10 oameni. Acelaşi Cîrjan a ieşit la rampă în minutul 75, oferindu-i o pasă perfectă lui Attila Hadnagy, care l-a executat fără emoţii pe Pleşca şi a stabilit scorul final al întâlnirii.
    Trimite prin e-mail