luni, 22 iulie 2013

Publicat la 7/22/2013 05:53:00 p.m. de Anonim

Primăria Târnava închiriază căminul cultural şi terenul de minifotbal


Medieşenii care au nevoie să închirieze o sală festivă sau vor să iasă cu prietenii la un meci de fotbal găsesc facilităţi ieftine la doar câţiva kilometri de oraş, în comuna Târnava.


Autor: Aurelian LUNGU

Administraţia locală a decis să scadă tarifele, anul acesta, pentru a atrage mai mulţi clienţi din Târnava, dar şi din împrejurimi. „Doar 600 de lei costă organizarea unei nunţi de până la 500 de persoane şi 200 de lei un botez. La aceste tarife se adaugă o garanţie de 200 de lei, din care se scad eventualele utilităţi consumate, iar ce rămâne se restituie beneficiarilor“, arată Norbert Jacint Pleiner, primarul comunei Târnava.

Şapte date ocupate

Pentru sezonul acesta au fost deja planificate şapte nunţi. Căminul are căutare, mai ales după ce edilii au investit într-o instalaţie de climatizare. „Rămâne să mai facem câteva dotări interioare şi de la anul va fi o locaţie extraordinară. Deocamdată, cred că oferă o atmosferă plăcută la un preţ foarte accesibil“, a menţionat Pleiner. Parcarea este situată chiar în curtea căminului. Locaţia mai dispune şi de o cameră frigorifică, toaletă în interior, veselă şi tacâmuri pentru cel mult 400 de persoane, iar cei care doresc să contracteze şi muzicanţi din localitate pot apela la cunoscuta formaţie Matador. În cazul unor evenimente mai restrânse, Primăria închiriază Clubul din incinta căminului cultural, cu o capacitate de 50 de persoane, la preţul de 100 de lei, la care se adaugă garanţia. Pentru nunţi, Clubul este pus la dispoziţie în acelaşi preţ.

Minifotbal la minipreţ

O bază sportivă cu teren de minifotbal poate fi, de asemenea, închiriată în comuna Târnava, la tariful de 40 lei/oră. Terenul dispune de gazon sintetic, iar clienţii beneficiază de locuri de parcare, vestiare cu duşuri şi centrală termică. „Avem deja clienţi care au dorit să-şi facă abonamente şi vin săptămânal. Lucrăm, în această perioadă, la eficientizarea sistemului de iluminat şi a reţelelor de apă rece şi caldă, însă terenul se poate închiria oricând. Pentru detalii şi rezervări, atât în ceea ce priveşte terenul, cât şi căminul cultural, cei interesaţi pot apela la casieria Primăriei“, conchide primarul.
    Trimite prin e-mail