marți, 11 iunie 2013

Publicat la 6/11/2013 12:19:00 p.m. de Anonim

Mulțescu a primit misiune


După ce l-a "furat" de la Mediaș, acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că tehnicianul Gheorghe Mulţescu este cea mai bună variantă de antrenor pentru echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Gheorghe Mulțescu
"M-am mai liniştit. Era foarte important să decidem antrenorul, mai ales că suntem în discuţii cu foarte mulţi jucători buni şi foarte buni. Antrenorul era cel care trebuia să spună pe cine vrea şi pe cine nu vrea. Am analizat multe variante şi am ajuns la concluzia că Mulţescu este cea mai bună variantă. Au mai fost tatonări de-a lungul timpului, dar nu mi se părea corect să finalizăm discuţiile în timp ce era prins în altă parte. Nu au fost negocieri prea multe, pentru că dânsul a cerut un preţ corect pentru valoarea sa. Este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români. Nu am comentat nimic asupra preţului, pentru că ni s-a părut în regulă. Pentru acest an prioritatea este să reconstruim echipa, dar bineînţeles că trebuie să avem şi rezultate, deoarece suntem la Dinamo. Ar trebui să ne clasăm pe locurile 1-4", a spus Negoiţă, care a participat la redeschiderea Water Park din Otopeni.
Negoiță le-a mai promis suporterilor, dar și noului antrenor, că nu va aduce jucători cu bani puțini. "Avem o listă de jucători foarte buni şi a rămas impresionat, nu îi venea să creadă că suntem în discuţii cu aceşti jucători. Atunci a semnat direct", a spus acționarul de la Dinamo, citat de Mediafax. Pe de altă parte, el a avertizat că "nu vom plăti jucători care nu evoluează".
Tehnicianul Gheorghe Mulţescu a fost numit, miercurea trecută, în funcţia de antrenor principal al FC Dinamo, după ce și-a încheiat socotelile cu Gaz Metan Mediaş. La Dinamo, el îl înlocuieşte pe Cornel Ţălnar, demis la finalul sezonului.
    Trimite prin e-mail