sâmbătă, 8 iunie 2013

Publicat la 6/08/2013 07:02:00 p.m. de Redacţie

Gaz Metan Mediaş - Copşa Mică: 15-2. La "old boys"

Nou-născuta echipă de "old boys" din Copşa Mică a avut parte de un "botez" adevărat la debutul în Turneul Târnava, competiţie în care sunt înscrise şase echipe din judeţ, "naşul" fiindu-i trupa similară Gaz Metan Mediaş, cu Doru Dudiţă şi Claudiu Boar în componenţă.

Jocul a fost unul cu o singură direcţie, spre poarta copşenilor, Dudiţă arătându-şi clasa şi spiritul combativ şi competitiv prin faze frumoase, driblinguri, pase decisive şi goluri spectaculoase. "Echipa noastră a gâfâit serios, nereuşind însă să ţină în frâu elanul gaziştilor, scorul final, 15-2 în favoarea oaspeţilor de la Mediaş, fiind unul care nu mai lasă loc de comentarii", recunosc cei de la AS "Amicii" Copşa Mică.
Atmosfera din timpul jocului a fost una relaxată, iar după încheierea partidei, jucătorii s-au cinstit cu o bere şi un gulaş la ceaun gătit de primarul oraşului Copşa Mică, Tudor Mihalache.
"Fenomenul «old boys» reprezintă o oportunitate deosebită pentru foştii fotbalişti să mai simtă din farmecul vieţii de altădată. La echipa copşeană, trebuie să menţionăm jocul portarului Tică Răduţ, care nu a mai intrat pe gazon din 1999, dar a avut 6-7 intervenţii extraordinare în situaţie de 1 la 1 cu adversarii, plus câteva parade spectaculoase pentru un jucător de 53 de ani! Sperăm că, după câteva antrenamente (care vor avea loc în fiecare zi de joi, de la ora 19.00, la stadion), se vor regla relaţiile de joc şi băieţii vor prinde mai mult curaj şi suflu în plămâni pentru a rezista mai bine adversarilor care joacă deja de doi ani în această competiţie. Oricum, bucuria reîntâlnirii unor foşti colegi şi exerciţiul fizic pentru sănătate au fost mai importante decât scorul final al întâlnirii!", sunt de părere copşenii. (A. L.)
    Trimite prin e-mail