vineri, 28 iunie 2013

Publicat la 6/28/2013 07:35:00 a.m. de Anonim

Fabrică de campioni

Viitorul sună bine pentru atletismul din municipiul Mediaş. În ciuda temerilor exprimate în ultima vreme, cele mai recente rezultate obţinute de învăţăceii lui Vasile Hermann demonstrează că atletismul local nu a murit, ba chiar produce talente incontestabile.


Autor: Alex PÎNTEA

Luni seara s-a încheiat, la Bucureşti, Campionatul Naţional de Copii I, II şi III. Timp de două zile, s-au întrecut în Capitală cei mai buni copii din ţară. Două dintre atletele pregătite de antrenorul Vasile Hermann la Mediaş au urcat pe treapta a doua a podiumului.

Hermann, mândru

Astfel, Iulia Mărginean a câştigat medalia de argint în proba de 300 de metri, iar Sonia Tuda a reuşit şi ea să ocupe poziţia a doua în proba de 800 de metri. „Pepiniera noastră sportivă nu este epuizată. Avem copii foarte talentaţi care vin din urmă, iar aceste campionate naţionale de la Bucureşti sunt dovada acestui lucru. Rezultatele obţinute de Iulia Mărginean şi Sonia Turda ne dau speranţe pentru viitor“, a precizat Hermann, pentru Monitorul de Mediaş.

Pe 10 iulie, îi ţinem pumnii lui Rareş Popescu

Performanţa celor două sportive vine la scurt timp după ce Rareş Popescu a reuşit să se califice la Campionatele Mondiale de Atletism pentru Juniori. Competiţia se va desfăşura la jumătatea lunii viitoare în oraşul Doneţk din Ucraina. Sportivul medieşean a participat, vinerea trecută, la un concurs de Grand Prix, care a fost în acelaşi timp şi criteriu de selecţie pentru Campionatele Mondialele. Popescu a concurat în proba de 2.000 de metri obstacole, reuşind să obţină „biletul“ pentru Mondiale. „Calificarea lui Rareş Popescu la Campionatele Mondiale din Ucraina reprezintă o surpriză foarte plăcută atât pentru mine, cât şi, cred eu, pentru toată lumea. Sunt foarte fericit pentru el“, recunoaşte Vasile Hermann.
    Trimite prin e-mail