sâmbătă, 15 iunie 2013

Publicat la 6/15/2013 12:32:00 p.m. de Anonim

Copşa Mică îşi cinsteşte eroii

Primăria oraşului Copşa Mică a organizat, joi, la Monumentul Eroilor, festivităţile ocazionate de Ziua Eroilor, exprimând astfel gratitudinea locuitorilor oraşului faţă de cei care şi-au îndeplinit datoria sacră faţă de naţiune, prin curajul şi devotamentul dovedite pe câmpul de luptă.

Din motive de sănătate, veteranii de război care mai sunt în viaţă, Ioan Coşofreţ (87 de ani) şi Teodor Indrei Teodor (93 de ani), nu au mai putut onora cu  prezenţa festivitatea de anul acesta, în schimb au fost prezenţi alături de edilii oraşului văduvele veteranilor de război şi urmaşii acestora, consilierii locali, preoţii, membrii Grupului de Dezbateri Publice, reprezentanţii Poliţiei Naţionale şi Locale, pompierii boluntari, SMURD Copşa Mică, reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ din oraş, profesori, elevi, preşcolari şi alţi cetăţeni.
"Le mulţumim pe această cale, tuturor celor prezenţi - circa 200 de persoane, pentru că au rezistat în razele arzătoare de soare şi afirmăm din inimă că modul de comportament al cetăţenilor din Copşa Mică ne face să fim mândri că aparţinem unui popor de eroi, poporul român!", se arată în comunicatul de presă remis de compartimentul Relaţii cu Publicul din cadrul Primăriei Copşa Mică. (A. L.)

    Trimite prin e-mail