luni, 10 iunie 2013

Publicat la 6/10/2013 07:12:00 p.m. de Anonim

20 de ani de FITS – 20 de ani de Ambient. Un parteneriat de lungă durată | PROGRAMUL FITS 2013

La Sibiu este în plină desfășurare cea de-a douăzecea ediție a Festivalului Internațional de Teatru, cel mai important festival de teatru din România și, totodată, unul dintre cele mai bine clasate festivaluri de teatru din Europa. Ediția din acest an este una cu totul specială atât pentru Ambient, cât și pentru FITS, fiind sărbătoriți 20 de ani de existență și de parteneriat.

Acum 20 de ani, un grup de iniţiativă, condus de Constantin Chiriac, s-a hotărât să organizeze un festival internațional de teatru la Sibiu. Tot acum 20 de ani, Ioan Ciolan, din dorința de a rămâne în Sibiu, a înființat Ambient. Exact de 20 de ani se derulează și parteneriatul dintre FITS și Ambient, un parteneriat de lungă durată bazat pe încredere și grijă pentru comunitate. "Afacerile sunt făcute de oameni şi pentru oameni. Altfel, ele nu sunt durabile. Faptul că Ambient a ştiut de-a lungul timpului să fie o afacere de succes, care s-a implicat şi în viitorul comunităţii căreia aparţine, îi dă dimensiunea dezvoltării sale în timp. TNRS, FITS au avut şi au bucuria de a dezvolta un parteneriat cu Ambient din care comunitatea, oamenii au de câştigat. Câtă bucurie şi emoţie s-a citit pe feţele a mii de spectatori care s-au întâlnit cu miracolul creaţiei în oraşele unde Ambientul dezvoltă afaceri! Cei 20 de ani de existenţă ai Ambientului şi ai FITS sunt motive de sărbătoare şi prilej de întâlnire a oamenilor în numele celebrării excelenţei", spune Constantin Chirac, director al Teatrului Național "Radu Stanca" din Sibiu și al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.
"Ambient e o companie sibiană care construiește pentru întreaga Românie. De 20 de ani construim sau renovăm casele românilor și tot de 20 de ani ne implicăm în proiectele sociale și culturale dezvoltate în orașele în care suntem prezenți. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este proiectul cultural pe care suntem mândri să-l susținem încă de la prima ediție. Facem acest lucru pentru că e de datoria noastră de sibieni să ne implicăm în dezvoltarea comunității care ne găzduiește și vă asigur că nu ne vom opri aici", a promis Ioan Ciolan, director general Ambient.

Ioan Ciolan - director general Ambient, Klaus Iohannis - primarul Sibiului
și Constantin Chiriac - directorul Teatrului Național "Radu Stanca"

Ediţia aniversară a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, care are loc în perioada 7-16 iunie, îşi propune să continue tradiţia unei oferte culturale la cel mai înal nivel. Timp de zece zile, oraşul Sibiu se transformă într-o scenă uriaşă pe care peste 2.500 de artişti şi producători din toate colţurile lumii vor prezenta spectacole de teatru, dans, muzică, circ şi instalaţii în peste 60 de spaţii de joc, printre care pieţe publice, biserici, situri istorice, pub-uri, dar şi clasicele săli de spectacol. 
Ambient are, ca în fiecare an, o listă lungă de invitați, aducând la festival peste 1.500 de invitați, reprezentând parteneri, colaboratori, familii și prieteni ai companiei. Parteneri Ambient în susținerea festivalului: Bramac, Bel Profile, Caparol, Ceresit, Cesarom, Ferroli, Franke, Macon, Rigips, Rockwool, Teraplast, SN Deco, Tondach, Wiessmann, Weber, Wienerberger și Wise.







Despre Ambient

Ambient este o companie 100% românească, a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţată în 1993, Ambient a inaugurat primul magazin DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu.  Pentru familiile care construiesc şi renovează, cât şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro, www.ambient20deani.ro şi pe www.facebook.com/ambient.
    Trimite prin e-mail