miercuri, 29 mai 2013

Publicat la 5/29/2013 03:17:00 p.m. de Anonim

Medieşeanul Ioan Man, de la X Factor, cântă mâine la Sibiu | VIDEO

Ioan Man, medieşeanul care l-a făcut pe Dan Bitman să plângă, interpretând "You raise me up" a lui Josh Groban în preselecţiile concursului X Factor, şi Natalia Selegean, poliţista cu "voce de aur" din Oradea, aşa cum a fost ea alintată de juraţii concursului de talente difuzat în toamna anului trecut la Antena 1, vor susţine primul lor concert în Sibiu.


Spectacolul are loc mâine, 30 mai, începând cu ora 21.00, în Oldies Pub Sibiu, strada N. Bălcescu nr. 13. Intrarea este liberă.

Bonnie Tyler de România

Are 26 de ani şi este din Oradea. Bonnie Tyler de România, ca voce şi look, Natalia a surprins plăcut pe parcursul concursului X Factor, datorită dozei uriaşe de optimism şi a încrederii arătate pe scenă, asemănatoare cu cea a unei vedete de rang internaţional. "Natalia Selegean a fost văpaia nestinsă de pe scena X factor, artista care a uluit o audienţă întreagă  cu vocea ei şi care a fost într-o permanentă evoluţie, confirmată în multe rânduri de mentorul ei, juratul Cheloo. La finalul show-ului, mulţi au apreciat-o ca cea mai bună voce feminină din concurs, raportat la dificultatea partiturilor pe care le-a avut de interpretat", reamintesc cei de la agenţia de management şi impresariat artistic Star Agency, promotorii concertului.

Nevăzătorul cu voce de înger

Odată cu apariţia în show-ul X Factor, viaţa lui Ioan Man a luat o altă turnură. Pe parcursul evoluţiei sale în cadrul concursului, Ioan s-a maturizat atât din punct de vedere profesional, cât şi pe plan emoţional, arătând o adevărată atitudine de artist. El nu a ajuns în finala X Factor, dar a avut parte de acelaşi succes ca şi foştii săi colegi. Ionica, cum îl alintă buna sa prietenă Nati Selegean, şi-a lansat primul single, "Zbor", în primăvara acestui an.

"Zbor" - primul single al medieşeanului Ioan Man




Ioan Man în preselecţiile X Factor

    Trimite prin e-mail