luni, 27 mai 2013

Publicat la 5/27/2013 01:23:00 p.m. de Anonim

Magazinul „Armonia naturii“, un vis devenit realitate


Sora fostei gimnaste Nadia Hăţăgan are un magazin naturist pe Corso! De la jumătatea lunii mai, medieşenii care optează pentru o alternativă la medicina tradiţională, precum şi cei care doresc să trăiască sănătos şi cei care doresc să  se informeze asupra produselor naturiste pot trece plini de încredere pragul magazinului de produse naturiste „Armonia naturii“, situat pe strada I. Gh. Duca nr. 24.


Autor: Milu OLTEAN

Ana Lăzureanu, managerul magazinului, mărturiseşte că ideea unui magazin cu produse naturiste la Mediaş este un vis mai vechi, care s-a materializat în acest an.

Piaţă receptivă

Medieşeancă la origine, dar adoptată de Sibiu de ceva vreme, Lăzureanu spune că magazinul vine în întâmpinarea dorinţelor existente pe piaţă. „Sunt consumatoare de asemenea produse, iar deschiderea acestui magazin vine ca o extensie a preocupărilor mele, a pasiunii mele pentru produsele naturiste. Este o idee mai veche, cred că de mai bine de zece ani mă gândesc la realizarea ei şi mă bucur foarte mult că acest vis a devenit realitate. Am avut experienţe pozitive legate de aceste produse, experienţe cu persoane bolnave de cancer care s-au vindecat şi am speranţa că medieşenii vor primi cu braţele deschise această iniţiativă. Mă leagă multe amintiri frumoase de Mediaş. Eu am crescut aici, am trăit aici până la 21 de ani şi am considerat că pot să deschid acest magazin aici, mai ales că din discuţiile cu o serie de oameni chiar cred că e nevoie de un asemenea spaţiu în oraş. Am găsit multă deschidere din partea oamenilor şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reuşit să ne ducem planul la bun sfârşit“, ne-a mărturisit Ana Lăzureanu.


Produse naturiste şi bibliotecă

La magazinul de pe strada I. Gh. Duca nr. 24, medieşenii pot găsi o gamă variată de produse naturiste, de la ceaiuri, tincturi, siropuri, diferite remedii naturiste, alifii, sucuri organice, uleiuri aromate, alimente, dulciuri, cosmetice, toate acestea având la bază componente naturale. Magazinul va fi şi un spaţiu consacrat informării în domeniul produselor naturiste, iar acest aspect va fi rezolvat în cadrul unei biblioteci iniţiatice. „Produsele sunt variate şi acoperă o gamă largă, iar o altă latură a magazinului va fi de informare. Practic, în cadrul unei biblioteci iniţiatice, vom avea cărţi legate de acest domeniu, diferite publicaţii, de unde oamenii să-şi poată procura informaţiile necesare. Avem încredere în munca noastră şi avem încredere că medieşenii nu ne vor ocoli“, explică ea.

Nadia Hăţăgan, imaginea magazinului

Imaginea magazinului „Armonia naturii“ este fosta campioană mondială la gimnastică, Nadia Hăţăgan, nimeni alta decât sora managerului magazinului. Stabilită de mai mulţi ani în Germania, Nadia a dorit să vină alături de sora sa la deschiderea magazinului. „Mă bucur foarte mult pentru reuşita surorii mele, mă bucur că am putut să fie alături de ea şi am încredere că această iniţiativă va fi una de succes şi, în acelaşi timp, de un real folos pentru medieşeni“, este de părere fosta campioană olimpică.
    Trimite prin e-mail