vineri, 24 mai 2013

Publicat la 5/24/2013 02:51:00 p.m. de Anonim

Bazna: adolescent dispărut

UPDATE: Băiatul a fost găsit, ieri, de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, după aproape cinci săptămâni de la dispariţie. "Pe timpul cât a fost plecat de la domiciliu, acesta nu a fost victima vreunei infracţiuni", a precizat Anca Bloancă, de la biroul de presă al IPJ Sibiu.

Nicolae Ionuţ Sicra (foto), în vârstă de 15 ani, din comuna Bazna, este căutat de poliţiştii din tot judeţul. El a plecat de acasă încă din data de 30 aprilie, iar familia nu a mai auzit nimic despre el de atunci, dar tatăl său a sesizat postul de poliţie Bazna abia alaltăieri. "Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112. Minorul, din declaraţiile părinţilor, nu este la prima plecare de acasă, obişnuind ca după aproximativ două-trei săptămâni să revină", a precizat inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. La data dispariţiei, băiatul purta blugi, geacă de fâş albastră şi pantofi sport de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1.45 m, constituţie slabă, păr castaniu, ochii verzi, ten alb. La coada ochiului drept are o cicatrice de 0,5 - 1 cm, pe braţul stâng are o cicatrice în urma unei intervenţii chirurgicale.
    Trimite prin e-mail