vineri, 12 aprilie 2013

Publicat la 4/12/2013 06:22:00 p.m. de Anonim

Jucăm cu Astra

Gaz Metan deschide etapa cu numărul 26 a Ligii I. Formaţia lui Gheorghe Mulţescu primeşte în această seară, la Mediaş, vizita Astrei Ploieşti.

Autor: Alex PÎNTEA

Partida pune faţă în faţă două echipe cu un moral diferit. Pe de o parte, gaziştii vin după un succes în deplasare la Chiajna şi o remiză pe teren propriu cu Braşov, în timp ce, de partea cealaltă, echipa patronată de Ioan Nicolae a pierdut surprinzător etapa trecută pe teren propriu cu Universitatea Cluj, iar cu o etapă înainte în deplasare la Dinamo.

Adversari periculoşi

Cu toate acestea, Astra vine la Mediaş după puncte, în condiţiile în care este în pericol să piardă poziţia a doua a clasamentului. La începutul acestei săptămâni, Gaz Metan a obţinut primul succes în deplasare sub comanda lui Gheorghe Mulţescu. Alb-negrii au câştigat printr-un gol marcat de Azdren Llullaku din lovitură de pedeapsă, chiar în debutul meciului. În minutul 5, Bawab a fost faultat de Ghionea, apoi Llullaku a transformat penalty-ul. În minutul 20, Dan Roman a fost faultat în careu, iar centralul întâlnirii a indicat din nou punctul cu var. A executat de această dată Taher Bawab, însă slab, aşa că portarul Chiajnei a reuşit să respingă. Gaziştii au dominat partida, totuşi nu au mai reuşit să modifice tabela de marcaj. Au ratat mai multe ocazii clare de gol, în special prin brazilianul Vitinho. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare a urcat pe poziţia a zecea a clasamentului Ligii I.



    Trimite prin e-mail