vineri, 12 aprilie 2013

Publicat la 4/12/2013 05:09:00 p.m. de Anonim

Iubeşti Octavia? Intră în concurs!

În sfârşit… aici! Multaşteptata Skoda Octavia 3 vă aşteaptă! Intercar, dealer-ul autorizat Skoda din Sibiu, invită toţi iubitorii mărcii să facă cunoştinţă cu Noua Octavia unde se vor putea bucura de experienţa Octavia care a fost proiectată pentru a uimi.

Doritorii vor avea posibilitatea să testeze performanţele modelului prin sesiuni de drive-test. „Skoda Octavia este o maşină absolut surprinzătoare, este o marcă în sine, ocupând constant poziţia de lider de import, şi care s-a impus în preferinţele românilor încă de la prima sa generaţie“, arată Rodica Istrate, Specialist Marketing şi Calitate din cadrul Intercar.
La cea de-a treia generaţie, Octavia aduce cu sine sisteme noi de comandă, control şi asistenţă, mai mult spaţiu, dar şi un concurs pentru iubitorii modelor anterioare de Octavia: „Fiecare drum cu Skoda Octavia v-a adus câte o poveste şi noi vrem s-o aflăm. Împărtăşiţi-ne cele mai frumoase întâmplări cu Octavia voastră, înscrieţi-vă  povestea în concurs pe site-ul www.iubescoctavia.ro, în perioada 21.03-30.04.2013, şi îndemnaţi-vă prietenii să vă voteze. Puteţi câştiga un weekend cu Noua Octavia şi 1.000 euro“, arată  Rodica Istrate.
Noua Octavia este cea mai îmbunătăţită, spaţioasă, sigură, funcţională, ecologică şi uşoară Octavia din toate timpurile şi îşi va surprinde şoferii nu doar cu un design fundamental revizuit, ci şi cu siguranţa prin manevrabilitate. Cu peste zece soluţii SIMPLY CLEVER şi dotări impresionante, Octavia este o maşină  corectă şi sigură, proiectată nemţeşte.
După cum era de aşteptat, Skoda Octavia 3 a înregistrat performanţe excelente în ceea ce priveşte siguranţa, obţinând punctaj maxim de 5 stele la testele de impact de la Euro NCAP, ceea ce confirmă  nivelul ridicat de siguranţă al modelului.
Noile modele Octavia, Rapid şi Citigo vin să întregească imaginea unei mărci cu o dezvoltare dinamică prezentă pe piaţa locală cu autoturisme care asigură liniştea, siguranţa  şi plăcerea fiecărei călătorii!
Pentru mai multe informaţii suplimentare accesaţi www.intercar.ro, www.iubescoctavia.ro sau sunaţi la 0372.048.300.



    Trimite prin e-mail