sâmbătă, 27 aprilie 2013

Publicat la 4/27/2013 09:48:00 a.m. de Anonim

Gaz pentru câini! Mulţescu vrea puncte pe Naţional Arena cu Dinamo

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş întâlneşte duminică, în deplasare, Dinamo Bucureşti şi speră să continue linia rezultatelor pozitive. Partida va începe la ora 14.00 şi va fi transmisă în direct de Antena 1 şi Dolcesport 1.


Autor: Alex PÎNTEA

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu nu va putea conta în partida de duminică pe serviciile brazilianului Eric de Oliveira. Acesta a văzut cartonaşul roşu după ce a fost schimbat de pe teren în partida trecută cu Universitatea Cluj şi a avut o reacţie nervoasă la adresa unuia dintre tuşieri. Eric a părăsit terenul, în cele din urmă, escortat de forţele de ordine. „Trecem printr-o perioadă foarte bună. Avem trei victorii consecutive în ultimele trei etape de campionat, aşa că este normal să ne gândim la un rezultat pozitiv. Nu va fi, însă, un meci uşor, pentru că Dinamo este cu orgoliul rănit după înfrângerea înregistrată etapa trecută pe terenul Pandurilor din Târgu-Jiu“, recunosc jucătorii Gazului Metan.


Remiză acasă

În tur, Gazul a remizat 2-2 cu Dinamo, la capătul unei partide foarte spectaculoase. Fotbaliştii pregătiţi atunci de Cristian Pustai au marcat două goluri în poarta „câinilor“ şi unul în propria poartă. Omul meciului a fost iordanianul Taher Bawab, care a a reuşit un super-gol şi a pasat decisiv pentru celălalt. Dinamo a deschis scorul în minutul 17 la Mediaş, speculând o greşeală a defensivei gaziste. Akaki a pasat greşit înapoi, iar Alexe a marcat simplu pentru 1-0. La scurt timp, şi-a intrat în rol Bawab. Mai întâi în minutul 26, acesta a depăşit tot ce i-a stat în cale şi a pasat pentru Astafei, care a egalat, iar peste alte 12 minute, a dus Gazul Metan în avantaj printr-un super gol marcat cu călcâiul. Alb-negrii au marcat apoi la trei minute de la reluarea jocului şi în propria poartă, prin Trtovac, care a deviat nefericit un balon. Mediaşul s-a mai aruncat în atac, însă Astafei a nimerit bara, iar Petre şi Todea nu au reuşit nici ei să aducă golul unei victorii meritate.

Spectacol pe Cluj Arena

Etapa trecută, Gaz Metan a învins cu 4-3 Universitatea Cluj. Alb-negrii au deschis scorul la Cluj prin Dan Roman. Atacantul Gazului a fost găsit excelent în adâncime, în minutul 25, şi a înscris cu un şut plasat la colţul lung. Clujenii au reuşit în scurt timp să egaleze printr-un şut frumos al lui Hidişan, însă bucuria gazdelor a durat doar două minute. Bawab a consemnat 2-1 cu largul concurs al lui Boşneag, care a scăpat mingea în poartă. În minutul 66, Ciprian Petre a şutat superb de la distanţă şi a dus scorul la 3-1. Clujul nu a cedat, iar Tony a redus diferenţa din penalty, după ce tot el a fost faultat în careu de Markovici. Diferenţa de două goluri în favoarea gaziştilor s-a refăcut însă imediat, şutul lui Costin Gheorghe a fost deviat şi s-a oprit în vinclul porţii adverse. Universitatea a revenit la 4-3 prin golul lui Apostu care a marcat cu capul în minutul 78 şi a stabilit scorul final.



    Trimite prin e-mail