miercuri, 13 martie 2013

Publicat la 3/13/2013 09:59:00 a.m. de Anonim

Neamţu se mai gândeşte

Delegaţia judeţului nostru nu va avea, cel mai probabil, o intenţie de vot unitară la Convenţia PDL programată pentru weekend-ul viitor.


Autor: Aurelian LUNGU

Primarul Teodor Neamţu, liderul organizaţiei municipale PDL Mediaş, nu şi-a anunţat deocamdată susţinerea oficială pentru nici unul dintre cei trei candidaţi la şefia partidului. „În data de 23 martie, voi fi prezent la Convenţia Naţională a PDL, împreună cu delegaţii judeţului nostru. Până atunci, voi studia cu atenţie viziunile celor trei candidaţi, pentru a lua cea mai bună decizie“, a precizat Neamţu. El s-a arătat echidistant atât faţă de Elena Udrea, cât şi faţă de Vasile Blaga, respectiv Monica Macovei. „Ieri, 10 martie, am participat la prezentarea moţiunii şi a candidaturii la preşedinţia Partidului Democrat Liberal a domnului Vasile Blaga, prezent la Sibiu. În cursul săptămânii trecute, am ascultat prezentarea doamnei Elena Udrea, iar dacă doamna Monica Macovei va dori să ne explice moţiunea proprie, voi participa cu interes“, a scris Neamţu, pe blogul său personal.

PDL Sibiu: şi cu Blaga şi cu Udrea

Vasile Blaga s-a întâlnit cu membrii PDL Sibiu duminică, la hotelul Ramada, unde şi-a lansat moţiunea de candidatură intitulată „România dreaptă, PDL - politică dincolo de lozinci“. Actualul şef al formaţiunii a fost însoţit de mai mulţi vicepreşedinţi şi de câţiva europarlamentari, dar şi de primari importanţi din judeţele Sibiu, Alba şi Mureş. Cu aproximativ o săptămână în urmă, la acelaşi hotel al omului de afaceri Ilie Carabulea şi-a anunţat candidatura şi Elena Udrea. Atunci, preşedintele organizaţiei judeţene PDL Sibiu, senatorul Ion Ariton, a anunţat că o va susţine pe aceasta. Pe de altă parte, deputatul Raluca Turcan s-a declarat alături de Blaga.



    Trimite prin e-mail